2777
2789
عنوان

هاشیموتو کی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان نه من آزمایش دادم یه دکتر گفت مطرح هست 

اگه قصد بارداری داری اصلا اصلا تعویق ننداز . رو تخمدان اثر منفی داره کوچک میکنه و غیر فعال البته به مرور زمان

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
چیز خطرناکی نیست برا من تی پی او رو ۶۰۰ بود باعث دوتا سقط شد با وجود یه بارداری موفق ، بعد با کلی دا ...

عزیزم چند هفته سقطکردی مال من ۶۲۸ بود تیروییدم ۳.۷ الان تیروییدم ۱.۸۱ چیزی میشه یعنی هفته ۱۳ از قبل بارداری دارو میخورم 

تو ما کسی نداره برا من ۳۹ هست یعنی امکانش هست با دارو کلا از بین بره یا نه ان شاالله که همگی خوب بشی ...

نه دارو نداره فقط لوتیروکسن برا پیشگیری از کم کاری میدن اما غم و غصه سمه براش

گل سرخ ام چرا آشفته حالی، بیا قسمت کنیم دردی که داری که تو کوچک دلی طاقت نداری
عزیزم چند هفته سقطکردی مال من ۶۲۸ بود تیروییدم ۳.۷ الان تیروییدم ۱.۸۱ چیزی میشه یعنی هفته ۱۳ از قبل ...

دوتا ۶ هفته ایشالا که سالم سلامت میاد تو بغلت، تیروییدت که عالیه، برای هاشیموتو سرم گرفتی؟

اگه قصد بارداری داری اصلا اصلا تعویق ننداز . رو تخمدان اثر منفی داره کوچک میکنه و غیر فعال البته به ...

اخه الان نمیتونیم قصدمون ان شاالله بعد یکی دو سال بود 

دوتا ۶ هفته ایشالا که سالم سلامت میاد تو بغلت، تیروییدت که عالیه، برای هاشیموتو سرم گرفتی؟

نه هیچی حتی دکترم گفت هاشیموتو نیست گفت چون تیروییدت کم کاره تی پی او رفته بالا اما خودم تو نت دراوردم میگفت هاشیموتو هستم فقط هرروز نصف قرص لوتین یک دهم میلی گرم میخورم 

نه هیچی حتی دکترم گفت هاشیموتو نیست گفت چون تیروییدت کم کاره تی پی او رفته بالا اما خودم تو نت دراور ...

خداروشکر پس دیگه بهش فکر نکن صرفا تو هفته های اول باعث سقط میشه