2777
2789
عنوان

هاشیموتو کی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 67 پست
عزیزم ۳۵ عکسش رو گذاشتم اما مال شما اصلا نزده عدد tpo رو عدد ۳۹ مال ازمایش بالاییته فکرکنم 

نوشته انتی تیرویید داخل پارانتز نوشته تی پی او فک کنم برا همونه ۳۹ زده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرمنده جوابش مونده تو ماشین همین رو دارم 

نه اشکال نداره تو اینترنت زدم براتون درسته تی پی او ۳۹ هست و نرمالش رو تو ازمایش شما زده ۵ اما مال من ۳۵ بود تو اینترنت نرمالش ۲۰ بود فکرکنم رنج  و دقت هر ازمایشگاهی متفاوته حتما برو عزیزم دکتر غدد تا  کنترل بشه من تیروییدم ۶.۶ بود باردار نمیشدم تا تیروییدم شد ۲.۲نمیدونم ربط داره یانه اما تیروییدتون کم کاره و ممکنه اگه درمان نشه باعت نازایی بشه مهم عدد تیروییده که مال شما خوبه بد نیست اما به نظرم بازم باید کنترل بشه

از عدد تیروییدتون ۱.۱۸ زیاد نیست خوبه تقریبا اما شاید دارو نخورین بره بالا دقیق نمیدونم اما چون منم ...

یه دکتر دیگه هم گفت تیروییدتون نرمال هست ولی ۶ ماه یا یک سال یبار تحت نظر باشین اگه تیروییدت بزرگ نباشه دارو نمیخواد