2777
2789
عنوان

تولد24سالگیم امشب

477 بازدید | 81 پست

امشب تولدمه و اون کسی ک دوسال باهاش بودم و دوسش دارم غروب سریه موضوع مسخره ای باهام دعوا کرد و الانم حتی یه تبریک خشک و خالی هم بهم نگف. از تولد فقط اشکش سهم من شده الانم قرآنم رو بغل کردم و گریه میکنم نمیدونم اخه مگ من چه گناهی کرذه بودم ک یهو اینقدر سرد شد و بهم بی احترامی کرد بخدا از نظر تیپ قیافه فرهنگ همه چیز ازش بالاترم حتی خیانتم نکردم بهش بخدا حقم این نبود ک شب تولدم حتی تبریکم نگه بهم منی ک با اعتیاد و بداخلاقی و بی توجهی و همه چیزش ساختم،،،،،، 

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌خواسته کادو نده ب ولله

...𝓣𝓱𝓲𝓼 𝓽𝓸𝓸 𝓼𝓱𝓪𝓵𝓵 𝓹𝓪𝓼𝓼                                                                                          🥺🤍                                                        تیکر تفلدمه🙂🌱                                                           

خدا دوستت داره با معتاد ازدواج کنی بدبخت میشی حتی اگ ترک کنه تضمینی نیس برو خداروشکر کن

مرسی که بازم هوامو داشتی خداجونم مرسی که ناامیدم نکردی😍امضای قبلی :دوستت دارم خدا جونم لطفا بازم هوامو داشته باش مثل همیشه😍☺

اولا توووووووووووولدت مباااااارک ایشالله 120سالگیت🎉🎊🎉🎊🎉

دوما همین ک اینقدر بهش بها میدی و با همه چیش میسازی برای مردا بی ارزش میشی

شازده کوچولو گفت:آدما کجان؟توی بیابون آدم خیلی احساس تنهایی میکنه                                              مار گفت:کنار آدمام آدم احساس تنهایی میکنه