2777
2789

ولی حالا که با دوستای رتبه سه رقمیم حرف می زنم یا اون دوستیم که مهندسی امیرکبیر می خونه، همه خودخوان بودن و طبق بودجه بندی آزمون آزمایشی تست می زدن و درسنامه محور بودن نه روزی سه تا شش ساعت کلاس 🗿💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تست زدن و فیلم اموزشی دوتاش باهم خوبه 

مثلا یکی سطحش ضعیف باشه چطور میتونه با درسنامه خودشو بکشه بالا؟

منطقی باش و خودت و توانایی هات رو درنظر بگیر نه دیگران

‹ مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ › خدا هرگز تو را رها نکرده(: 

من چندبار اینجا گفتم خودخوان جلو ببرین

آخه تا میام به زندگی عادیم که از تیر داشتم ادامه بدم، یه سری آدم میان میگن ریاضی و شیمی کنکور می طلبه فقططط کلاس بری

باز میان میگن کسی که خودخوانه انسانی هست نه رشته ی ریاضی که همش تکنیکه

آدم استرس می گیره

تست زدن و فیلم اموزشی دوتاش باهم خوبه مثلا یکی سطحش ضعیف باشه چطور میتونه با درسنامه خودشو بکشه بالا ...

نمی دونم آخه کلاس های سالیانه خیلی زیادن و انگار برای پشت کنکوری ها طراحی شده نه مایی که از تیر مدرسه ایم

افلاین ببین بزن رو دور تند

آخه وقتی ظهر تا شب دارم تست می زنم و صبح دو ساعت قبل مدرسه بیدار میشم برای امتحانای تشریحی بخونم(مدرسه مون مثلا پاییز که بودجه بندی آزمون ها نوبت اوله، داره نوبت دوم امتحان می گیره و درس میده) واقعا فرصتی برای آفلاین دیدن پیدا نمی کنم:(((