2777
2789
عنوان

چقد ب فال قهوه اعتقاد دارین

337 بازدید | 36 پست

چیزایی ک میگن تا چ حد حقیقت داره؟

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم فالگیره ک خوب باشه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
اصلا ندارم فقط یه چیزایی از گذشته و حال رو میگن همین

خب همونا درسته؟بنظرت

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

بستگی به باور و اعتقاد و تلقین خودت داره . و در آخر سرنوشت انسان توی دستشه نه توی کف دستش و فال فالگیرا. سرنوشت ما هر ثانیه و لحظه بر اساس رفتارامون کارامون و اعمالمون در حال تغییره . یک درصد ب حرف این فالگیرا دل نبند 

زندگی زیبا دوستت دارم ...
ی قهوه میاد زندگی مارو زیرو کنه واقعا عقلتون چی میگ

😑😑کنجکاویه تا عقلانی

خیلی زیاد واسه من همیشه درست میگه

🤔جدی؟ فال ورق چی؟

هيچي، خرافاته

فالگیری خرافات نیست این یه علمه بر اساس اعداد و ستارگان و علوم غریبه . فقط کار هر ننه قمری نیست اینجور کارا شاید توی کل دنیا انگشت شمار باشه کسایی ک بتونن فال بگیرن باز اونم سرنوشت آدم دست خودشه که تغییرش بده

زندگی زیبا دوستت دارم ...