2777
2789

هایلایتش کنی کامل سفیدیاش گم میشه ،واسه منم بودالان کهریشه ش شش سانت اینا دراومده سفیدیاش خیلی تو چشمه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هایلایتش کنی کامل سفیدیاش گم میشه ،واسه منم بودالان کهریشه ش شش سانت اینا دراومده سفیدیاش خیلی تو چش ...

میشه عکس ازجلوی موهات بزاری؟

خیلی دلم‌میخواد یبار امتحانش کنم تاحالا فقط رنگ ساده گذاشتم

میشه عکس ازجلوی موهات بزاری؟ خیلی دلم‌میخواد یبار امتحانش کنم تاحالا فقط رنگ ساده گذاشتم

ریشه ش درومد کوتاهش کردم عزیزم، تو تایپکم هست میخوام دوباره رنگ بذارم 😄😄 الان تا گوشمه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

۳۰ سالم نصده خیلی موهام سفیده حیلی. خوب نی

من ۲۸ سالمه...موی سفیدم زیاد دارم عاشقشونم

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊