2777
2789

لچه من ۱۳ ماهش میگن برا ختنش باید بی هوش بشه اگه بی حس کنیم نه وایمیسته و اینکه خاطره بدی پیدا میکنه و برا همیشه ترس پیدا میکنه 

خدایا این فرشته کوچولو رو  بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین

بنظرم درست گفتن بچه ۱۳ ماهه میفهمه کاملا 

حالاچرا انقدر دیر؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امضات😍😍😍

روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم  ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤                                                                     
نه اصلا راحت نشستن پدرم بهشون قول ماشین برقی داده بود اونا هم از ذوق نشستن

😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆ای جانم...

حالا ماشین برقی خرید بابات؟راستی داداشات کی حرف زدن..پسرم من هجده ماهشه فقط چند کلمه میگه

😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆ای جانم... حالا ماشین برقی خرید بابات؟راستی داداشات کی حرف زدن..پسرم من هجده ما ...

داداشام الان بزرگ هستنا 🤣🤣ماشین کنترلی خرید واسشون یکیشون دیر حرف زد علی داداشم و کلمات رو حالت شکسته و لکنت می‌گفت البته درست شد شاید باورت نشه مثل دو طفلان مسلم بودن چشماشون میترسیدنا ولی از ذوق ماشین هیچی نمیگفتن