لچه من ۱۳ ماهش میگن برا ختنش باید بی هوش بشه اگه بی حس کنیم نه وایمیسته و اینکه خاطره بدی پیدا میکنه و برا همیشه ترس پیدا میکنه
خدایا این فرشته کوچولو رو بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤
😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆ای جانم... حالا ماشین برقی خرید بابات؟راستی داداشات کی حرف زدن..پسرم من هجده ما ...
داداشام الان بزرگ هستنا 🤣🤣ماشین کنترلی خرید واسشون یکیشون دیر حرف زد علی داداشم و کلمات رو حالت شکسته و لکنت میگفت البته درست شد شاید باورت نشه مثل دو طفلان مسلم بودن چشماشون میترسیدنا ولی از ذوق ماشین هیچی نمیگفتن