2777
2789
عنوان

مامانا کسی تجربه ختنه بچه بالای یکسالگی و داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2208 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی...من پسرم 18ماهشه هنوز ختنش نکردبم

چیکار گنیم خواهر من نمیدونم چیکار کنم نه بیهوشی دلم میاد ببرمش نه اینجوری چون میدونم وحشت میکنه خیلی حساس عریبه میبینه میزنه زیر گریه اروم نمیشه اصلا

خدایا این فرشته کوچولو رو  بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین
بنظرم درست گفتن بچه ۱۳ ماهه میفهمه کاملا  حالاچرا انقدر دیر؟

اب داشت تو بیضه اش گفتن دست نگهدار اگه احتیاجی به عمل داشت هردوتاشو باهم میکنیم ختنشم میکنیم که گفتن ابش رفته الانم میگن بالای یسال بیهوش باید بشه

خدایا این فرشته کوچولو رو  بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین
امضات😍😍😍

اره این معجزه کوچولوی منه خدا به همه به حق فاطمه زهرا

چیکار گنیم خواهر من نمیدونم چیکار کنم نه بیهوشی دلم میاد ببرمش نه اینجوری چون میدونم وحشت میکنه خیلی ...

خدابزرگه عزیزم....نگران نباش...بابای من و دوتا از عموهام ده سال باهم فاصله سنی دارند...هر سه تاشونو یه روز ختنه کرده بودند..بابامم فکر کنم پونزده سال داشت یادشه الان بابام😆😆😅😅😅😅بیهوش نکنه...شوهرت و برادرت یا پدرت یا پدرشووهرت خلاصه یکی دونفر ببرید بگیرن حسابی دستا و پاهاشو..من شوهرم فک نکنم بزاره بیهوشش کنیم..

خدابزرگه عزیزم....نگران نباش...بابای من و دوتا از عموهام ده سال باهم فاصله سنی دارند...هر سه تاشونو ...

وای نه دلم نمیاد زجر کشش کن نمیدونی سر این بچه چیا کشیدم کاش میشد ختنه نشن عجب علطی کردم تو نوزادیش نبردم

وای نه دلم نمیاد زجر کشش کن نمیدونی سر این بچه چیا کشیدم کاش میشد ختنه نشن عجب علطی کردم تو نوزادیش ...

من خودم افسردگی داشتم..حالم بد بود...نبردمش ختنه..الانم راسش ته دلم میترسم...منم نگرانم..ولی بابام میگه چیزی نیس فکرشو نکن...

اره این معجزه کوچولوی منه خدا به همه به حق فاطمه زهرا

اره والا ایشالهه همیشه سالم و سلامت زیر سایتون باشه عزیزم

روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم  ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤                                                                     
اب داشت تو بیضه اش گفتن دست نگهدار اگه احتیاجی به عمل داشت هردوتاشو باهم میکنیم ختنشم میکنیم که گفتن ...

مشکلی نیست عزیزم بیهوشی براش بهتره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏