2777
2789

تا انگیزه بگیریم 

خودم کلا شل کن سفت کن انجام میدم ولی از اول سال ۱۴۰۰ تصمیم گرفتم سفت و سخت انجام بدم و درکل فروردین برام عالی بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ کارایی انجام میدی

مهم ترینش اینه ک باید رو خودم کار کنم و خوشحال باشم . حتی الکی بخندم و بخاطر هیچ حرفی و هیچ اتفاقی خودمو ناراحت نکنم چون باور دارم وقتی ناراحتم ،ناراحتی بیشتری رو جذب میکنم 

و انهایی که میخواید از طریق قانون جذب ثروتمند شوید بگم که قانون جذب سر راهتون میذاره اما اخرش تلاش خ ...

بحث ثروت و خونه و ماشین نیست ؛ بحث حال‌ِ خوبه 

بحث زندگی خوبه . بحث دلخوشی های کوچیک 

بحث ثروت و خونه و ماشین نیست ؛ بحث حال‌ِ خوبه  بحث زندگی خوبه . بحث دلخوشی های کوچیک

اونارو که راحت میشه با قانون جذب بدست اورد. چون قانون جذب به ادم اعتماد به نفس میده ادمی هم که از خودش کاملا راضیه حالش خوبه