الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بابام پنجاه و خوردهای سالشه میدونم زیاد نمیتونه سنگین کار کنهعضلات و ماهیچههاشم قطعا از شما ضعیفتر ...
آره ببین بستگی به مربی داره خیلی باید بلد باشه و واقعا مربی باشه نه که یک مدرک گرفته باشه باشگاه زده باشه من مربیم هر سه ماه یک بار ایرادات اندامم مینویسه بهم برنامه جدید میده حتما باید با مربی در میون بذاره که فلان جای بدنم ضعیفه چون ما هم داریم مثلاً دیسک کمر گردن اینا دارن و اصلاحش کردن با برنامه درست
شما خودت نسبت به پدرت مثلا حس میکنی قویتری یا نههمش حس میکنم باشگاه جای جوونای پر شور و پرتوانه
اولش بدن همه ضعیفه زیاد ربطی به سن ندارع اگه قبلا سابقه ورزشی داشته و خیلی سال نیست که از ورزش دوره خب خیلی راحت تر راه میوفته ولی من چند سال بود که اصلا ورزش نکرده بودم یکم سخت بود برام بدن خودش نرم میشه