2777
2789

مشکلی نیست بابا،بپرس 

شهریه میدی،مفت که نیست

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا برای بازوت چند کیلو‌میزنییا سینتتو باشگاه ادمای سن بالاام زیاد میان؟

آره خیلی یعنی بیشتر از اینکه همسن من باشه ۳۰ ۴۰ به بالان مثلا پرس سینه ۳۰ اینا میزنم پنج ماهه می م

آره خیلی یعنی بیشتر از اینکه همسن من باشه ۳۰ ۴۰ به بالان مثلا پرس سینه ۳۰ اینا میزنم پنج ماهه می م

بابام پنجاه و خورده‌ای سالشه میدونم زیاد نمیتونه سنگین کار کنه

عضلات و ماهیچه‌هاشم قطعا از شما ضعیفتر باید باشه و نمیدونم بفرستمش یا نه اینکه بدنش تحمل فشار وزنه هارو داره یا ازش گذشته

جلو بازوهم میزنید؟

بابام پنجاه و خورده‌ای سالشه میدونم زیاد نمیتونه سنگین کار کنهعضلات و ماهیچه‌هاشم قطعا از شما ضعیفتر ...

آره ببین بستگی به مربی داره خیلی باید بلد باشه و واقعا مربی باشه نه که یک مدرک گرفته باشه باشگاه زده باشه من مربیم هر سه ماه یک بار ایرادات اندامم می‌نویسه بهم برنامه جدید میده حتما باید با مربی در میون بذاره که فلان جای بدنم ضعیفه چون ما هم داریم مثلاً دیسک کمر گردن اینا دارن و اصلاحش کردن با برنامه درست

آره ببین بستگی به مربی داره خیلی باید بلد باشه و واقعا مربی باشه نه که یک مدرک گرفته باشه باشگاه زده ...

شما خودت نسبت به پدرت مثلا حس میکنی قویتری یا نه

همش حس میکنم باشگاه جای جوونای پر شور و پرتوانه

شما خودت نسبت به پدرت مثلا حس میکنی قویتری یا نههمش حس میکنم باشگاه جای جوونای پر شور و پرتوانه

اولش بدن همه ضعیفه زیاد ربطی به سن ندارع اگه قبلا سابقه ورزشی داشته و خیلی سال نیست که از ورزش دوره خب خیلی راحت تر راه میوفته ولی من چند سال بود که اصلا ورزش نکرده بودم یکم سخت بود برام بدن خودش نرم میشه