2777
2789
عنوان

موی تیره یا روشن با کلاس تره؟

1074 بازدید | 24 پست

من خیلی دوس دارم موهام تیره کنم چندساله که همیشه موهام رنگ داره دلیلش هم سفید جلوی موهامه که همیشه بارنگ میپوشونم...حسرت رنگ موهای خودم به دلم مونده 😔

خودت░باش.░یه░اصل░خیلی░بهتر░از░یک░نسخه░است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متناسب با پوست صورت

اگر سبزه و چشم رنگ تیره هستی تیره

اگر سفید و چشم رنگ روشن هستی روشن

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
بستگی به پوستت داره مثلا اونایی که گندمین روشن  اونایی که سبزن تیره

من سبزه ام موهام خودش پر کلاغیه میخوام رنگ‌کنم نظر هر کی میپرسم میگن بهت میاد چند سال رنگ نکردم دو دل میشم همش

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
رنگ موهای خودم خرمایی بود تیره وقتی ارایش می کنم قشنگ میشه ولی بدون ارایش چون پوستم سبزست جالب نمیشه

مو تیره بهت میاد

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
من سبزه ام موهام خودش پر کلاغیه میخوام رنگ‌کنم نظر هر کی میپرسم میگن بهت میاد چند سال رنگ نکردم دو د ...

بببین منم سبزم ولی واقعا موی روشن به پوست ما نمیاد 

حالا اگه میتونی موهات بلنده برو پایین موهات رنگای فانتزی کن 

خیلی خوشگل میشی

بببین منم سبزم ولی واقعا موی روشن به پوست ما نمیاد  حالا اگه میتونی موهات بلنده برو پایین موها ...

ن تابستون سال گذشته که دستم شکست کوتاه کردم😔

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹