2777
2789
عنوان

تو دیوار وسایلتون فروش میره ؟

756 بازدید | 35 پست

سلام خوشگلا 😍

چرا من هر وقت چیزی میزارم دیوار همش مزاحم زنگ میزنه ؟ حتی خانم زنگ بوده مزاحم یه جوری از لباس سوال میپرسید منحرفانه 😐😐😐 گفتم دلم سوخت برات بجا اینکه زنگ بزنی مزاحم ملت شی زنگ بزن روانشناس خیلی لازم داری😂 

شما هم ؟؟؟  

ارزون بزاری میره من خیلی چیز فروختم

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی چیزا فروختم قیمت مناسب گذاشتم زود فروخته شد

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

قدیمها گذاشتم مبل و بوفه اینها فروختم تازگیها چیزی نفروختم

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

من دنبال هرچی بودم،دیدم جنس کهنه و دست دو رو با قیمت جنس نو گذاشتن 

منصرف شدم

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲

یه کابینت گذاشتم یکی میگه مفتی بده من دعات میکنم 🙄🙄🙄🙄 حالا کابینم نوعه نوعه بعد گفتم باشه بیا ببر دیدم یه خانم و اقا اومدن با لباسای انچنانی یه عطری زده بودن هنوزم بوش تو راه رو خونه مونده منم ندادم 😁😁😁😁

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
قدیمها گذاشتم مبل و بوفه اینها فروختم تازگیها چیزی نفروختم

من لباس گذاشتم ولی فقط مزاحم داشتم ، مودمم یبار گذاشتم ۳۰ تومن دادم فقط اون چون خیلی مفت دادم سه سوته رفت 😂😂😂😂

من لباس گذاشتم ولی فقط مزاحم داشتم ، مودمم یبار گذاشتم ۳۰ تومن دادم فقط اون چون خیلی مفت دادم سه سوت ...

آره جنسای خوب و ارزون رو سریع میخرن

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
به قیمت بزاری فروش میره من چندتا جنسمو فروختم

من لباس میزارم در حد نو زیر قیمت نمیخرن که 😕 مثلا مانتو خریدم ۳۵۹ تومن نو واسم گشاده گذاشتم ۲۶۰ نمیخرن الان همون مانتو ۴۰۰ تومنه