2777
2789
عنوان

تو دیوار وسایلتون فروش میره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 35 پست
لباس نفروختم میز تلویزیون و ناهار خوری. بدن مزاحم. شاید لباس یکم مشکل ساز باشه

اره مردم با لباس هم تحریک میشن 😂😂😂

یبارم یه اقاهه هم تماس گرفت برا مودم بعد خانمشو فرستاد اومد ببینه و خانمه با بچش اومد و رفتن واای از فردای اونروز اقاهه اس میداد ولی من اصلا ج نمیدادم خیلی دلم برا خانومش سوخت هعی میخواستم زنگ بزنم به خانمه گفتم ولش کن ناراحت نشه 😕

من لباس میزارم در حد نو زیر قیمت نمیخرن که 😕 مثلا مانتو خریدم ۳۵۹ تومن نو واسم گشاده گذاشتم ۲۶۰ نمی ...

لباساتو بزار سایت کمدا

من تاحالا لباس نفروختم وسایل خونه فروختم مبلو جاکفشیو....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری میزارید پولو  میدن بعد جنسو میدید 

یا اول میفرستید بعد پولو میزنن ب کارتتون 

اگر حالت دومه اگر پولو نداد چی

خدایا هم میدونی .. هم میتونی  میشه یه صلوات برام بفرستید ؟ 💜
لباساتو بزار سایت کمدا من تاحالا لباس نفروختم وسایل خونه فروختم مبلو جاکفشیو....

تو کمدا هم گذاشتم اونجا هم جالبه بازم زیر قیمت گذاشتم نمیخرن ولی میبینم چیزای بقیه استفاده شده قیمت بالا میخرن اونجا شانسیه بنظرم چون تا آیتمت دیده شه خیلی باید وقت بزاری 

یه کابینت گذاشتم یکی میگه مفتی بده من دعات میکنم 🙄🙄🙄🙄 حالا کابینم نوعه نوعه بعد گفتم باشه بیا بب ...

وای چی گفتی😀

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من