2777
2789

نگو ناباروری 

ناامید نشو هیچ وقت

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنبلی که دیگه ناباروری نیس زیر نظر دکتر فوری باردار میشی

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

خانمی من تو اون ماه فولیکول بیست سه میل ازدست دادم این ماه هم فولیکول دوتا دارم یکی بیست یکی بیست یک دعا کن واسم منم واست دعا میکنم ان شاء الله دامنت سبز بشه به حق روزای عزیز هرکی این پیامو خوند واسم دعا کنه خواهش میکنم

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖

[QUOTE=187975704]انشالله عزیزم چن وقته اقدامی[/QUOTEتقریبا یک سال

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖
[QUOTE=187975704]انشالله عزیزم چن وقته اقدامی[/QUOTEتقریبا یک سال

انشالله بحق این روزای عزیز باردارمیشی 🤲میتونم بپرسم چن سالتونه من ۲۲سالمه ۴ساله اقدامم ۲بارم ای یوای ناموفق داشتم دکترا خودشونن تعجب میگن لاوجود فولی خوب باامپول چرا باردار نمیشم 😔

انشالله بحق این روزای عزیز باردارمیشی 🤲میتونم بپرسم چن سالتونه من ۲۲سالمه ۴ساله اقدامم ۲بارم ای یوا ...

من هیژده سالمه عزیز  دلم  از ته قلبم واست دعا میکنم دامنت سبز شه یاسین میخونم واس حاجتم اسمت چیه بگو  اسمت اخر یاسین بگم