maloosaroos مدیر استارتر عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 2340 عنوان قطره دنتول برای دندان 538 بازدید | 6 پست کسی می دونه ازین قطره دقیقا باید چجوری استفاده کرد تا سریع اثر بذاره ؟ یکساعته زدم ب دندونم انگار نه انگار زندگی زیبا دوستت دارم ... 1400/02/08 | 15:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویای_خیس2 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39520 اگه تاثیر نداره یعنی اوضاع دندونت وخیمهحتمابرو دکتر باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند
maloosaroos مدیر استارتر عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 2340 اگه تاثیر نداره یعنی اوضاع دندونت وخیمه حتمابرو دکتر واقعا؟! وای خدایا فعلا دارم خشک کن میخورم عفونتا خشک بشه زندگی زیبا دوستت دارم ...
momoooooo عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 12396 یه قطرشو مستقیم ببر بزار روش تا ۶۰بشمار اثر میزاره لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(: درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
رویای_خیس2 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39520 واقعا؟! وای خدایا فعلا دارم خشک کن میخورم عفونتا خشک بشه منم همین بلا سرم اومد دو روز دوتا قطره تموم کردم اونقدر قطره ریخته بودم پوست لثم کلا کنده شده بود لپم از داخل داغون شده بود آخر تو این وضعیت رفتم عصب کشی کرد تازه ۱/۵۰۰/۰۰۰پیاده شدم😶😶 باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند
maloosaroos مدیر استارتر عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 2340 منم همین بلا سرم اومد دو روز دوتا قطره تموم کردم اونقدر قطره ریخته بودم پوست لثم کلا کنده شده ... بی انصافا رحم ک ندارن آدمم برای راحت شدن از سر این دردا هرچقدر بگن مجبوره بده زندگی زیبا دوستت دارم ...
رویای_خیس2 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39520 بی انصافا رحم ک ندارن آدمم برای راحت شدن از سر این دردا هرچقدر بگن مجبوره بده منم مجبور بودم اونقدر دردم شدید بود که سرمو کوبیدم به دیوار صبح ساعت ۶ بلند شدم دونه دونه مطبا زنگ زدم تااولین مطب که جواب داد وقت گرفتم همون صبح رفتمواقعا قیمت دندون سرسام اوره باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند