2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برنجو چند ساعت بخیشون 

ماش رو بپز جدا ولی کامل نپزه نیم پززز

بعد با پیاز سرخ شده برنجو با ماش و روغن و ادویه و نمک و کوشت گندی و دنبه سرخ کن و دربشو بزار چن دیقه مزه بده 

بعد بزار بین برگ و بپیچ 

و بعدم یجین توی قابلمه و زیر قابلمه و روی دلمه ها چند تا برگ بچین..

عالی میشه

خدایا کودکم رو به خودت سپردم❤منتظرتیم عشق کوچولو❤

برگهای دلمه رو خوب بشور.ساقشون رو بگیر روی هم بچین یه قابلمه اب بریز جوش بیاد بعد برگها رو بریز یه جوش بخوره و ابکششون کن.

این کار کمک میکنه راحت تر پیچیده بشه و بچسبه به هم و باز نشه

این مقدار که میگم برای ۴۵تا۵۰ تا دلمه متوسط هست.من دلمه بزدگ‌دوست ندارم احساس میکنم مزه نمیگیره

برنج ایرانی دو و نیم پیمانه 

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

سبزی دلمه آماده خردشده ۵۰۰ گرم

لیه۱ پیمانه

پیازداغ اساسی درست کن.گوشتت رو همراه نمک و فلفل و زردچوبه زیاد تفت بده و سبزی دلمه رو بهش اضافه کن و صبر کن آبش گرفته بشه در حد قرمه سبزی نباسه ولی اب هم نداشته باشهاگر سبزیت ترخون و مرزه نداشت خودت خشک اصافه کن.

از طرفی برنجت رو دمپخت کن با اب زیادتر جوری که کاملا کته بشه.بهش نمک و فلفل و کمی زردچوبه اضافه کن که خوشرنگ باشه و بیمزه نباشه.لپه رو هم جدا بپز.در نهایت همه رو خوب مخلوط کن.

ته قابله یه ردیف برگ بچین دلمه هاتو بپیج و کنار هم به صورت فشرده نه اینکه له بشن فقط فاصله نداشته باشن بچین.سعی کن ظرفت بزرگ‌باشه که بیشتر از دو ردیف نچینی.بعد برای اطمینان میتونی یه سینی کوچیک یا همچین چیزی روش بگذاری که موقع جوشیدن باز نشه.چاشنیت رو آماده میکنی و میریزی روش.ما سرکه انگور.شیره انگور.کمی شکر میریزیم به همراه آب.بعصی ها ترش میخورن آب و آبلیمو میریزن

زیرش کمی زیاد باشه که جوش بیاد و کمش کن نه درحدی که جوشس وایسته ریز جوش بزنه و دوساعتی طول میکشه تا کاملا ابش تموم بشه و دم بکشه.بدگ هات اب میده کمی نگرانش نباش تموم میشه.

اگر برگ زیاد اومد دسته های دهتایی روی هم بچین رول کن بگذار فریزر بعدا میتونی دوباره استفاده کنی

پ ن:برگ ها چون میجوشن به هم میچسبت توی جدا کردنشون حوصله به خرج بده ولی اگرمرتب کنی بگذاری توی قابلمه و بعد با کفگیر  برااری و اب بگیری روش راحت تری