یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پماد برو داروخونه بگیربزن به مقعدش برا خارشش و قرص جویدنی داروخونه میده باید خانوادگی مصرف کنید تا کامل بر طرف بشه لباس زیرشم باید حسابی بشوری ناخنشم بگیر
یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع
دکتر ببر خودشون دارو میدن دکتر داخلی هم میتونه کمکت کنه من خواهرم انگل داشت اصلن چاق نمیشد یروز ناشتا از بس گوجه درختی خورد بعد یدفعه انگل اصلی اومد بیرون یکی از خواهرزاده هام هم انگل داش دکتر بهش یه قرصی داد بعد گفته بود قرقروت بخره توضیح داده بود چجور تو غذا بریزه بعد هی انگلا میومدن بیرون قشنگمیومدن رو پاش تا اینکه انگار مادر انگلا اومده بود که اون شاخک داشته بردن دکتر گفتن توضیح داده بودن چه شکلی بوده گفته بود همش دراومده اصل همونی که شاخک بوده داشته اون بوده که اومدو خوب شد و چاق شد
دختر من سه سالشه پارسال همین مشکل براش به وجود اومد بردمش دکتر قرص مبندازول (جویدنی)داد هفته ای یک بار خانوادگی خوردیم تا چهار هفته ادامه دادیم خوب شدیم