2777
2789
عنوان

واکسن چینی

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 54 پست
بله واکسن فقط باعث میشه خفیف بگیریم و جلو مرگ ناشی از رونا را میگیره 

😔🥺🥺

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سفر برید امریکا هم واکسنتونو بزنید هم حالشو ببرید😂

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
خانوما من چن روز پیش بود ک ی جلسه درباره کرونا بود ی نفر از دکتر نمکی پرسید دوره خود ایمنی واکسن چق ...

بنظر من تا همرو نکشه نمیره😔🥺🥺😕😭😭😭😭😢😢

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک
حالا اگه این یک میلیون واقعا واکسن بزنن نه ویتامین!!

ویتامین   همکارهای ما بعد از تزریق واکسن اکثرا بدن درد و سردرد و..... داشتن .ویتامین مگه علایم شبه کرونا داره ؟

ویتامین   همکارهای ما بعد از تزریق واکسن اکثرا بدن درد و سردرد و..... داشتن .ویتامین مگه علای ...

والا منم اقوامم زدن تب و لرز کرد

اما اینایی که واکسن ایرانی زدن خوب سرحال بودن

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
واکسن ایرانی که هنوز تزریق نشده . منظورتون همون داوطلبهای فاز مطالعاتی هست ؟

yes

بنظر من تا همرو نکشه نمیره😔🥺🥺😕😭😭😭😭😢😢

دقیقا همه باید بگیرن.تا وقتی هی خودتو بپوشونی نگیری احتمال گرفتن هست

تو روستای ما از اول تا الان هیچ کس کرونا نگرفت همه رعایت کردیم.ماهم ک شهر هستیم رعایت کردیم.دقیقا دوسه تا نخاله باعث شد خانواده خودشون کرونا بگیرن.ینی از همه جا ریخته بودن محل ما ک شما روستای بالا روستای پایین همه کرونا گرفتن.تو محلم ک کسی ماسک نمیزنه چطوری کرونا نگرفتید

چین آشغالخور که تموم شد رفت این ویروس مثه هرم عمل میکنه امکان نداره با قرنطینه از بین بره شده کم بشه ...

اتفاقا من واکسن چینی زدم . گفتم این ویروس کار خودشون بود شاید واکسنش بهتر باشه