گیتارتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 عنوان واکسن چینی 659 بازدید | 54 پست سلام خانما گفتم بهتون بگم ی وقت نزنید من عمم دکتره بعد براشون میخواستن بزنن بعد دکترا زیاد پیشنهاد نمیدادن همه میگفتن خون لخته میکنه عمم هم نزد یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک 1400/02/08 | 13:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
the_godfather2 عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 3049 داماد ما پزشکه زده خبری هم نیست کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم
mahla_m عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 5944 سر استرازانکا هم همینو میگفتنولی تو اطرافیان من علائم نداشته عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩❤️👨💘
گیتارتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 باشه 🙂 یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
آذرتنها عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 2010 الان یکم اخبار ببینید تو همین اخبارم میگه مرحله بالینی واکسیناسیونینی دارن هنوز تست میکنن.من ک نمیزنم
گیتارتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 داماد ما پزشکه زده خبری هم نیست 😶عه یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
the_godfather2 عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 3049 استرازنکا هم عارضه لختگی میده خیلی نادر هست ممکنه از هر ۱میلیون نفر ۲ ۳ نفر لخته بشه خیلی ناچیزه کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم
گیتارتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 الان یکم اخبار ببینید تو همین اخبارم میگه مرحله بالینی واکسیناسیون ینی دارن هنوز تست میکنن.من ک نمی ... منم😖 یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
7564 عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 1659 اتفاقا واکسن سینوفارم چینی هیچ عارضه ای نداشته تا حالا . منم زدم مشکلی نداشتم .اون که خون را لخته می کنه استرازنکا هست و درصدش هم خیلی کمه .
افرا_ عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 6887 یه جور میگید انگار واکسن ریخته به زور میگن بزنید واکسن کجابود خواهر 😕
the_godfather2 عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 3049 😶عه بله کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم
آذرتنها عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 2010 اقوام ما هم کارش اینکه با پزشک ها درارتباطه میگه انگلیسی بزنید.
گیتارتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 اتفاقا واکسن سینوفارم چینی هیچ عارضه ای نداشته تا حالا . منم زدم مشکلی نداشتم .اون که خون را لخته می ... 😖بعضی ها ممکنه خون لخته بشه یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک