2777
2789
عنوان

چطوری با حسادتم کنار بیام

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 24 پست
اره من ازدواج اولمه بخدا خیلی دلم میخاد فراموش کنم ولی نمیدونم چجوری. شرایط مشاوره رفتنم ندارم

اصلا درک نمیکنم شرایط مشاوره رفتن ندارم یعنی چی

داری اینطوری خودت و همسرتو نابکد میکنی

برو مشاور دیگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید اول فکر این چیزا میکردی مگ نمیدونستی ک قبلا ازدواج کرده حالا هم حساس نشو تموم شده و رفته حالا ک قبول کردی زندگیتو با این کارا خراب نکن 

دلم خیلی گرفته حس شکست و نابودی عجیبی دارم نمیدونم تا کی باید ب ظاهر خوشحال باشم نمیدانم تا کی باید سنگینی نگاه ترحم امیز دیگران را ببینم نمیدانم پس کی نوبت خندیدن از ته دل برای من میشه ذوق برای بچم نمیدونم خدا چه زمانی را برای گرفتن دست جگر گوشم تعیین کرده یک ساله دبگه دو سال دیگه یا چند سال دیگ شاید هم هیچوقت 😭😭😭😭فقط میدونم بنده خوبی نیستم و بی طاقتم صبرم تموم شده تسلیمم . حس مادری برام شده آرزو 😔.. اگه امضام خوندی خوشحال میشم برام دعا کنی خدا بهم بچه سالم و صالح و خوشگل و باهوش بده ممنون 🌹🌹دکترا گفتن تخمک اهدایی 😭 ینی قرار نیست من بچه ای از خون و گوشت خودم داشته باشم مگ من چند سالمه خیلی سخته خیلیییییی 💔💔😭😭😭😭😭😭 خدایا فقط تو میتونی برام معجزه کن مگه من چندسالمه 😭😭 خدایا بهم بچه بده چیزی ازم نگیر بچه با عمر طولانی و با عزت ❤️ ممنون میشم دعام کنین خیلی محتاجم🌹🌹راجب دکتر زنان و ای وی اف و ای یو ای و عکس رنگی و... درمان هایی ک تاحالا انجام دادم سوالی داشتی بپرس دیگ انقد دکتر رفتم یه چیزایی میدونم 🥲
عزیزم از اول نباید ازدواج میکردی. منم خیییلی حساسم تو این مورد. مطمئنم اگه تو شرایط تو بودم به همین ...

قبل ازدواج هیچوقت فک نمیکردم سخت باشه. معتقد بودم ادما حق زندگی دوباره دارن و یبار ازدواج دلیلی بر بد بودن ی ادم نداره. الان من با شوهرم هیچ مشکلی ندارم و اینم بگم خیلی خیلی ادم خوبیه. دو سال از ازدواجمون گذشته من انقد عاشقش شدم ک خودمم موندم. ولی هر چی زمان میگذره و عاشقتر میشم حسودترم میشم

این حرکت شما اسمش حسادت نیست..اسمش خود کم بینیه...تو خودتو کافی نمیدونی و دائم انگار داری خودتو با همسر قبلی شوهرت قیاس میکنی.‌‌یعنی چقدر خوش گذروندن؟یعنی چقدر عاشق هم بودن؟یعنی با رابطه با من یاد قبلیه میفته؟؟و این افکار

شاید دوس داری سر تر از همسر قبلی شوهرت باشی...شاید دوس داری اونو بقیه زن زندگی نکن معرفی کنن یا بگن تو از اون بهتری یا بگن حالا ک تو رو انتخاب کرده پس تو بهتری...خودتو فقط داری آزار میدی عزیزم

بالاخره زندگی اون دوتا خوب یا بد ب پایان رسیده و قرار نیس تو بیای زیرو روش کنی ..اینجوری هم خودتو آزار میدی هم همسرتو...تو یه خانم شکننده هستی و زود رنج ..اینکه نتونی گذشته ی یک نفر رو ببخشی یعنی خودتو کم میبینی چون احساس میکنی شاید الام همسرم ب فکر اون باشه یا هر چی..زود رنجیتو حل کن..حساس هم نباش ..وگرنه بیشترین ضربه رو خودت میخوری 

عزیزم منم مث توام کلا حسادت یه حس زنانس منم اصلا دلم نمیخواد دوست پسرم کسیو دوست داشته باشه دست خودمم نیستا تو که دیگ شوهرته حق داری

برو مشاوره بهت کمک میکنه تا حدودی

گمراه نشود آنکه تپش های دلش حُبّ علیست💚
دلیل طلاقش چی بوده؟هر چی بوده و دونستی که باهاش کنار اومدی و ازدواج کردی.اما با این کارت خودتو اذیت ...

دلیل طلاقش اخلاقای زن سابقش بوده ک عصببی و لجباز و بلند پرواز بوده طوری ک  گیر داده باید از ایران بریم ترکیه ک من درس بخونم و ی سری خواسته های دیگه ک شرایطش. جور نبوده. از ی خونواده تقریبا فقیر بوده ک بعد از ازدواج شوهر رو مثل غول چراغ جادو دیده م باید ب تمام ارزوهاش میرسونده. و اینکه هیچ ارتباطی با خونواده همسرم نداشته و بی دلیل قطع ارتباط کرده 

دلیل طلاقش اخلاقای زن سابقش بوده ک عصببی و لجباز و بلند پرواز بوده طوری ک  گیر داده باید از ایر ...

خدایی شوهرت میدونسته اینجوریه و باهاش ازدواج کرده؟

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...

عزیزم منم مثل شما همسرم یک ازدواج ناموفق داشته و من باهاش دوسال دوست بودم و با اینکه خواستگارای خیلی خوبی داشتم چون دوسش داشتم باهاش ازدواج کردم.ببین آدمی که یکبار زندگیش بهم خورده خیلی بیشتر قدر زندگیشو میدونه و براش زحمت میکشه و الان خیلیا ازدواج نکردن ولی تو همون مجردی اینقدر دوست دختر و پسر دارن که حد نداره اصلا چیزی به اسم تجربه اول وجود نداره تو جامعه الان اینقدر روابط آزاده که خیلی از دخترای سن پایین تجربه خیلی چیزارو دارن و پسرام همینطور . مهم وفاداری و پایندی اگر همسرت این دوتارو داره به زندگیت برس . طلاق اتفاقا خیلی شجاعت میخاد آفرین به همسرت ک زندگی بدشو تموم کرده الان درکنارتو خوشبخت