2777
2789
عنوان

چطوری با حسادتم کنار بیام

567 بازدید | 24 پست

من با مردی ازدواج کردم ک قبلا ی ازدواج ناموفق داشته. ادم خیلی خوبیه و بعنوان ی همسر تمام اخلاقاش عالیه. ولی من خیلی حساسم رو گذشتش. مدام ب زندگی گذشتش گیر میدم. مثلا دیروز ی گوشی از چند سال پیش داشت ک خراب شده بود داده بود درستش کنن تو اون گوشی وقتی اوردش خونه‌ ب عکس از زن سابقش دیدم دیونه شدم انقد گریه کردم ک اشک اونم درآوردم هزار بار معذرت خواهی کرد ولی اروم نمیشدم. مدام تو ذهنم از اینکه اولین هارو همسرم با من تجربه نکردم خودخوری میکنم و اذیت میکنم. موندم چیکار کنم ک ب ارامش برم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت نمیتونم بپذیرم با یه همچین مردی ازدواج کنم چون دیوونه میشم بنظرم خیلی سخته !کاش بری مشاوره عزیزم ❤🌹

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
تاحدودی حق داری....اونم بایدپاک میکرد

گوشیش وقتی اورد خونه تازه روشنش کرد و من ازش گرفتم چون چند سال بود ک ال سی دیش خراب شده بوده و کار نمیکرد. ولی بعدش گوشیشو ریست کرد

عزیزم از اول نباید ازدواج میکردی. منم خیییلی حساسم تو این مورد. مطمئنم اگه تو شرایط تو بودم به همین اندازه ناراحت میشدم. ولی حالا کاریه که شده. به این فکرکن الان تو خانوم خونه ای، اون مرد تورو انتخاب کرده. تورو دوست داره. چیزای خوبوشو بیشتر ببین. 

ازدواج اولته؟  فراموشی بزرگترین نعمته ببخش و بگذر... همین🌹

اره من ازدواج اولمه

بخدا خیلی دلم میخاد فراموش کنم ولی نمیدونم چجوری. شرایط مشاوره رفتنم ندارم