2777
2789

سلام بچه ها من یساله عقدم 

سر رفتن به خونشون مشکل دارم میریم خونه ی مامانش اول اینکه میرم سلام میکنم جواب نمیده بعد مثلا ما شب زیاد میشینم تا اتاق ادم گشنش میشع خب چون خونه اوناییم نمی شه رفت چیزی آورد خورد اونا خابن یا کلا دلم یچیزی بخاد حتی چایی دستم کوتاس روم نمیشه خود مختار برم تو آشپزخونه چیزی بردارم مامانشم ک اصلا محل نمیده سرناهار یا صبونه آخرشوهرم انقد گشنش میشه به من میگ برو غذا رو بیار خودم میارم پهن میکنم جمع میکنم اونم مث جن پشتمون می شینه مث جن خوردن مارو نگاه میکنه ادم کوفتش میشع حالا اینا یسری از دلایلی ک دوس ندارم اونجا برم این هفته به شوهرم گفتم بیا خونه ی ما مرخص شدی میگ پس به مامانم اینا نگم کلا میگم چرا بگو میای خونه ی ما میگ  ن ینی نمیخاد اونا بدونن میاد اینجا میگم پس چرا من ۲۴ ساعت باید خونه ی شما باشم میگ تو قضیه ت فرق میکنه خیلی اعصابم خورد شد ینی انقد حسودن ک این نباید بگ میاد اینجا بچه ها چی بشوهرم بگم ک دیگ انقد منو حرص نده و نبره خونه ی مادرش و این که میاد خونه ی مارو پنهان نکنه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو عزیزم تو. عقد کم برید که بعد از عروسی زخم زبان نشنوی 

👏👏👏👌👌

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

عخی منم خواهرش اینجوری میکرد باهام.مادر نداشتن.

گفتم خودت میبینی بی احرامی میکنن بهم.خودتم همچین جایی میری جام باشی؟گغت نه.منم دیگه تنهایی که عمرا با خودشم فقط میرم بازم کمتر از قبل.

عروسی گرفتیم البته اون طبقه پایین ماعه

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

خودت نرو والسلام 

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

گلم اصلا نرو خونشون خیلی کم برو .تا تو نری شوهرت دلش برات تنگ میشه میاد خونتون اگ هم اومد خونتون نگهش دار خونه خودتون چند روزی هم بزار با خانوادت صمیمی شه همم خانوادش بفهمن ک دیگ پسرشون مرد شده خونه مادرزنم هم باید بره 🙌😤

افتخارنان بیر ترکم 😊😊😘

حتما بزنگ مشاوره...ی کم بوداره قضیه...مامانش چرا محلت نمیده؟از اول همینجوری بود؟ناراضی بود لز ازدواجتون؟و این که اصلا نرو خونشون..بیشتر از این میخوای سبک شی...بجهنم که نامزدت نمیاد خونتون...تو هم نرو...شاید مثلا  دارن ی چیزایی رو پنهان میکنن...البته شاید...

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

ما الان با خانواده همسرم قطع رابطه هستیم

ما تازه اول زندگیمون بود که عذابمون دادن

ما نامزد بودیم هنوز وارد خانوادشون نشده بودم

چون خودشون مفت خور و پول پرست بودن همسرمو تو راه دوراهی (بیشتر برادر شوهرام)قرار دادن که یا اون دخترو ترک کن برو با یه بیوه پولدار ازدواج کن یا اینکه مارو ول کن

همسرم با خانوادش قطع رابطه می کنه تمام وسایل هاشو از خونه میندازن بیرون حتی اجازه ندادن همسرم بار آخر بیاد خونه

آخرش من و همسرم سریع یه عقده ساده گرفتیم بدون هیچ مراسم و .....رفتیم سرخونه زندگیمون بیچاره پدرو مادرم خیلی کمکمون کردن

خانواده همسرم حتی ۱۰۰۰ تومان هم به ما کمک نکردن 

حتی خانوادش میگفتن برای دختره اصلا پول خرج نکن هرچی پول داری بده به ما دختره از خانوادش پول میگیره یا میره سرکار

مادر همسرم هم برای همیشه رفت شهرستان گفت دیگه برنمی گردم شوهرشو تو تهران تنها گذاشت 

آخرش همه ی خانواده شوهرم بعد یک ماه به غلط کردن و حلالمون کنید حلالمون کنید افتادن ولی چه فایده خیلی زخم زدن بهمون

هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊

بزار پنهون کنه دخالتشون کمه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده