2777
2789
عنوان

صدای اذان

115 بازدید | 14 پست

سلام 

جدیدا بیشتر وقتا خود ب خود صدای اذان میپیچه تو گوشم با این ک اذانی پخش نمیشه 

تا حالا اینجوری شدین دلیلش چیه؟

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس میکنم خدا میخواد بهت بفهمونه بیشتر بیا سمتم بیشتر منو صدا بزن زمان رسیدن حاجتت نزدیکه

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
احساس میکنم خدا میخواد بهت بفهمونه بیشتر بیا سمتم بیشتر منو صدا بزن زمان رسیدن حاجتت نزدیکه

اتفاقا ی ساعت پیش داشتم نماز میخوندم دوباره صدای اذان شنیدم ولی تا نصفه

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
اتفاقا ی ساعت پیش داشتم نماز میخوندم دوباره صدای اذان شنیدم ولی تا نصفه

برای خدا نامه بنویس کمکت میکنه....

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

بله منم زیاد برام پیش اومده صدای اذان و بشنوم

کاملا واضح! اما اصلا اذانب در کار نیست

فقط من میشنوم انگار

من هیلدام ، دختری شجاع و مهربون                                                         عضو اکیپ علمی تخیلی
خوش بحالت.... شاید دارن صدات میزنن که وایستی برا نماز...

اکثرا یا موقعی ک میخام بخوابم اینجوری میشم یا سر نماز 

ی ذره میترسم

شاید به خاطر اینه که زیاد اذان گوش میدی 

نه آخه منم پیش اومده برام

اما اذانم خیلی گوش نمیدم.شاید دوسه بار در هفته

من هیلدام ، دختری شجاع و مهربون                                                         عضو اکیپ علمی تخیلی
اکثرا یا موقعی ک میخام بخوابم اینجوری میشم یا سر نماز  ی ذره میترسم

نه نترس عزیزدلم

به نظرم هر دلیلی که داشته باشه، دلیل قشنگیه

نه آخه منم پیش اومده برام اما اذانم خیلی گوش نمیدم.شاید دوسه بار در هفته

اره منم زیاد گوش نمیدم 

اکثرا یا موقعی ک میخام بخوابم اینجوری میشم یا سر نماز  ی ذره میترسم

هرچی هست خیلی خوبه ...نترس...ادم مگه از محافظ و نگهبان زندگی اش می ترسه...

یه حاجت خیلی مهم دارم برام صلوات بفرست تا مشکلم حل شه... ممنونم عزیزم