سلام پسر من سی ماهه است تو پانزده ماهگی دچار یبوست شد و بعد از اون مدفوع کردنش به مشکل خورد یعنی همراه با دارو و فقط وقتی که تحت فشار قرار میگرفت پی پی میگرد البته با ادرار مشکلی مداشتیم از هجده ماهگی تواناییی کنترل ادرار داشت و تو دستشویی ادرار میکرد و حتی پوشک هم دیگه نبستم فقط وقتایی که میدونستم پی پی داره پوشک بود چند بار بعد زا دوسالگی سعی کردم کلا پوشک و ازش بگیرم و برای پی پی هم بره دستشوویی ه یکی دوبار موفق شدم ولی باز برگشت به حالت قبل الان چند روزه که کلا پی پی نمیکنه نه تو پوشک نه تو دستشوویی نه حی تو شلوارش یعنی کلا دلش نمیخواد زور بده پی پی داره از ددر هم به خودش میپیچه تو دستشویی هم میاد و میشینه ولی زور نمیده پی پی هم به شدت نرم و روانه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ترنجبین بگیر از عطاری ..تو لیوان با آب جوش دم کن بعد با توری صاف کن با استکان بده بخوره .تا عصر پیپی میکنه.خیلیم راحت.بدون فشار .با دارو بچه رو عادت نده .چون روده ها به دارو عادت میکنه و بدون دارو مدام یبوست میگیره.
ترنجبین بریز ته استکان آبجوش بریز یک ربع درشو بذار دم بکشه بعد صاف کن.
معجزه میکنه .من پدرم فوت کرده بود چند سال پیش ۳ روز بچمو سپردم مادر شوهرم رفتم برای مراسم و اینا..مادر شوهرم زنگ زد گفت بچه ۳ روزه پیپی نکرده .در حالیکه هر روز مبکرد.من ادرس ترنجبین رو تو کابینت بهش دادم رفت انجام داد .دو سه ساعت دیگه زنگ زد گفت بچه کارشو کرد.خیالت راحت.بچه من ۵ ماهش بود اونوقت