2777
2789
عنوان

سابسیژن

625 بازدید | 25 پست

بچه هاااا

توروخدااا هرکی سابسیژن کرده بیاد بگه چطوری بوده تغییری کرده یانه راضی بوده یانه من شنبه وقت سابسیژن دارم دودلم ک انجام بدم یانه خاهشااا هرکی انجام داده یا اطرافیانش بیاد بگه خدا خیرتون بده🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من انجام دادم تا حدودی خوبه ولی باید به پوستت برسی و اینکه مداومت داشته باشی

سابسیژن با چی انجام دادی شما؟؟ کنارش درمان دیگه بود؟؟ جای جوشاتون عمیق گود بود یا سطحی؟؟ و اینکه چند وقته انجام دادین برگشت نداشته چاله ها؟؟ بعد از انجام بعد چند وقت نتیجشو دیدین

من سابسیژن همراه مزونیدلینگ انجام دادم اما راستش به نظر من بروو سابسیژن کن بعد فرداش برو چربی بزن که دوباره باز جوشات نچسبه من اینکارو میخوام انجام بدم 

اتفاقا خیلی برای پوست خوبه . فقط دردسر زیاد داره نگهداری بعدش خیلی مهمه ضد آفتاب بزنی و برسی حسابی. یه روش خیلی کم خطر و مناسبه. دکتر خوب باید بری برای جاش جوش خیلی مفیده من خودم چند ماه پشت هم رفتم انجام دادم و نتیجه گرفتم

تو موگه کلینیک کار دکتر خاک سفیدی خیلی خوبه 

09904204682 این هم شمارشون

سلام عزیزم خوبی؟

سابسیژن انجام دادی؟ خوب بود؟

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤
عزیزم من انجام دادم تا حدودی خوبه ولی باید به پوستت برسی و اینکه مداومت داشته باشی

عزیزم حدودا چنددرصد واسه شما تاثیر داشت؟

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤