2777
2789
عنوان

اونایی ک با همسرشون فامیلن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 43 پست
مشکل بچتون چیه؟  و واسه بارداری دومتون قابل برسی هست صددرصد تاید میشه سلامتش اگه سالم باشه?&nb ...

من ک سقط کردم استخونای دست و پاش کوتاه بود 

هیدروسفالی خفیف داشت 

🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍
80 تومن با آزمایش هایی که تا الان دادیم ولی هنوز باردار نشدم و بعد بارداری هزینه ها خیلی بیشتر میشه ...

خدا کنه سالم باشه 

🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میدونم چقدر سخته 😔😔ایشاالله خدا به هممنون بچه سالم بده 

ممنونم عزیزم انشاالله 

دختر نازم بر اثر مریضی فوت شد😭و من شدم یه مادر داغ دار💔 واسم نی نی بعدیم سالم باشه خاهش میکنم فقط یه دونه صلوات واسم بفرستین همین 😭💔🙏
من اول میخوام دندونا درست کنم که سر بارداریم داغون شدن بعد یه چکاب کامل بدم  نمیدونم چیکار کنم ...

ارع دکتره منم گف ژنتیک صددرصد نمیگع قراره بچتون سالم باشه یا ناقص دییونع شدم نمیدونم چ کنم 

خدا کنه سالم باشه 

انشالله اگه این بار که طبیعی باردار بشم خدایی نکرده سالم نشه دیگه باید آی وی اف کرد که ژن سالم رو انتقال بدن که گفتن اون هم 50 درصد احتمال گرفتنش هست باهزینه آی وی اف و تست ژنتیک که معلوم نیس چقد میشه خدا کنه این دفعه با بارداری طبیعی بچه سالم بهم بده خدا

دختر نازم بر اثر مریضی فوت شد😭و من شدم یه مادر داغ دار💔 واسم نی نی بعدیم سالم باشه خاهش میکنم فقط یه دونه صلوات واسم بفرستین همین 😭💔🙏
انشالله اگه این بار که طبیعی باردار بشم خدایی نکرده سالم نشه دیگه باید آی وی اف کرد که ژن سالم رو ان ...

کاش قبل ازدواج پیگیری میکردیم 

من ک سقط کردم استخونای دست و پاش کوتاه بود  هیدروسفالی خفیف داشت

باز جای شکرش باقیه که مشکل بچتون تو سنو و آزمایش نشون داد مال منو بگو که شش ماه شیر دادم و بدن‌اش آوردم آخرشم خاکش کردم😭😭😭

باز جای شکرش باقیه که مشکل بچتون تو سنو و آزمایش نشون داد مال منو بگو که شش ماه شیر دادم و بدن‌اش آو ...

من هنوزم ناراحتم خیلیییی 

خدا ب شما صبر بده خیلی سخته خیلی 

کاش قبل ازدواج پیگیری میکردیم 

عزیز دلم قبل ازدواج از ما فقط آزمایش خون ساده گرفتن چون فامیل نبودیم فکرشو بکن جنین تو شکم مادر بیماری‌ش قابل تشخیص نبود تا 4 ماه بعد بدنیا اومدنش قابل تشخیص نبود فقط 9 درصد تو ایران این مشکلو داشتن عزیزم اینم شانس من بود بشم جز 9 درصد از این همه آدمی که تو ایران زندگی میکنن

عزیز دلم قبل ازدواج از ما فقط آزمایش خون ساده گرفتن چون فامیل نبودیم فکرشو بکن جنین تو شکم مادر بیما ...

نمیدونم چی بگم 

قسمت اینجوری بودع و مطمن باش ی حکمتی داشته .من ک اینجوری خودمو دلداری میدم 

من هنوزم ناراحتم خیلیییی  خدا ب شما صبر بده خیلی سخته خیلی

آره عزیز بازم من شکر میکنم که زود رفت پیش خدا بیشتر عذاب نکشید و تا آخر عمر درد نکشید و درداش زود تموم شد بچم اگه تا آخر جلو چشمم درد میکشید چی

آره عزیز بازم من شکر میکنم که زود رفت پیش خدا بیشتر عذاب نکشید و تا آخر عمر درد نکشید و درداش زود تم ...

اره واقعا آدم دلش کباب میشه بچه ی مریض کسی و میبینه چ برسه ب بچه ی خودش 

نمیدونم چی بگم  قسمت اینجوری بودع و مطمن باش ی حکمتی داشته .من ک اینجوری خودمو دلداری میدم&nbs ...

آره دیگه ما که از آینده خبر نداریم شاید آینده بهتری پیش رومون هست که شاید برای بقیه پیش نیاد همین طور که دردی که واسه مارخ داد واسه خیلیا رخ نداد

آره دیگه ما که از آینده خبر نداریم شاید آینده بهتری پیش رومون هست که شاید برای بقیه پیش نیاد همین طو ...

خدا حواسش بهمون هس نگران نباش 

یکی از اشناهامونو۱۷ سال بود بچه دار نمیشودن ینی کلا دکترا گفتن امکان نداره 

ی روز حالش بد میشه میبرنش دکتر میفهمن بارداره