2777
2789
عنوان

اونایی ک با همسرشون فامیلن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 43 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلش چی بود ؟

کوتاهی استخوان و مغزشم مشکل داشت دکترم میگ ب احتمال زیاد بدشانسی بوده حالا نمیدونم ک 

🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍
وای چرا من ۴ ماهم تموم شده بود بهم گفتن نارسایی قلبی داره سقطش کردم دختر خاله پسر خاله ایم 😔منم میت ...

مشکل بچه منو هیچ سنو وآزمایشی نشون نداد و چون خیلی بیماری نادریه واسه همین تو تهران از جنین نمونه گیری میشه که فقط تهران این نمونه رو از جنین میگیرن و میفرستن آلمان تا جوابش بیاد و بعد اگهسالم بود نکهش میدارم

واسه منم دعا کنین دوباره مادر بشم و بچه سالم دنیا بیارم 💔

دختر نازم بر اثر مریضی فوت شد😭و من شدم یه مادر داغ دار💔 واسم نی نی بعدیم سالم باشه خاهش میکنم فقط یه دونه صلوات واسم بفرستین همین 😭💔🙏
جفتمون تک کروموزومیم بچمون مشکل دار میشه پنجاه درصد  باید تو بارداری برسی بشه تا بفهمیم سالمه ...

وای چ بد 

🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍
مشکل بچه منو هیچ سنو وآزمایشی نشون نداد و چون خیلی بیماری نادریه واسه همین تو تهران از جنین نمونه گی ...

یعنی چی مشکلشو هیچ سونویی نشون نداد پس چطور فهمیدی مشکل داره؟ 

❤❤
مشکل بچه منو هیچ سنو وآزمایشی نشون نداد و چون خیلی بیماری نادریه واسه همین تو تهران از جنین نمونه گی ...

خدا کمکتون میکنه توکل کن ب خودش 

و اینکه اره میدونم ازمایش امینو سنتز

منم پسر خالمه سابقه ی بیماریم تو فامیل نداریم نمیدونم چرا بچم مشکل دار شد

مشکل بچتون چیه؟ 

و واسه بارداری دومتون قابل برسی هست صددرصد تاید میشه سلامتش اگه سالم باشه? 

دختر نازم بر اثر مریضی فوت شد😭و من شدم یه مادر داغ دار💔 واسم نی نی بعدیم سالم باشه خاهش میکنم فقط یه دونه صلوات واسم بفرستین همین 😭💔🙏
خدا کمکتون میکنه توکل کن ب خودش  و اینکه اره میدونم ازمایش امینو سنتز

نه عزیزم آمینو سنتز رو که هر دکتری میتونه انجام بده آزمایش از بدن جنین داخل شکم مادر میگیرن

وای چرا من ۴ ماهم تموم شده بود بهم گفتن نارسایی قلبی داره سقطش کردم دختر خاله پسر خاله ایم 😔منم میت ...

آخی عزیزم 

منم دقیقا مشکل شمارو دارم الان فعلا فولیک اسید میخورم قراره بریم مشاوره ببینم چی میگن

نه عزیزم آمینو سنتز رو که هر دکتری میتونه انجام بده آزمایش از بدن جنین داخل شکم مادر میگیرن

اهان هزینش چقدره

یعنی چی مشکلشو هیچ سونویی نشون نداد پس چطور فهمیدی مشکل داره؟ 

به دنیا اومد تا 4 ماهگیش هم هیچ دکتری تشخیص نداد مشکلشو بعد 4 ماهگیش مشکلش بروز داد و گفتن بچتون نمیمونه وتو هیچ کشور دیگه ای هم قابل درمان نیس مشکل بچتون فقط مرگشو عقب میندازن چند ماه و فوت شد تو 6 ماهگی

آخی عزیزم  منم دقیقا مشکل شمارو دارم الان فعلا فولیک اسید میخورم قراره بریم مشاوره ببینم چی می ...

من اول میخوام دندونا درست کنم که سر بارداریم داغون شدن بعد یه چکاب کامل بدم 

نمیدونم چیکار کنم مامانم هی میگه آزمایش ژنتیک بده 

ولی من از دکتر پرسیدم گفت بی فایدس باید قبل ازدواج این آزمایشو میدادید چون درمانی نداره فقط چارش اینه که باردار شی ببینی سالمه یانه 

❤❤
به دنیا اومد تا 4 ماهگیش هم هیچ دکتری تشخیص نداد مشکلشو بعد 4 ماهگیش مشکلش بروز داد و گفتن بچتون نمی ...

عزیزم میدونم چقدر سخته 😔😔ایشاالله خدا به هممنون بچه سالم بده 

❤❤
اهان هزینش چقدره

80 تومن با آزمایش هایی که تا الان دادیم ولی هنوز باردار نشدم و بعد بارداری هزینه ها خیلی بیشتر میشه احتمالا شامل پوشش بیمه هم نمیشه