2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی چیزا شنیدم مثلا‌گفتن ک زن پریود ترشیش خراب میشه دقیقا ترشی گذاشته بودم خراب شد

دوتاخواهر با دوتا برادر ازدواج کنن یکیشون میمیره اینم دیدم ک تو فامیل هست

هرکی موی دماغوش برداره به تهمت گرفتار میشه و خیلی چیزا

ایناکه نی نی سایتیاروقدیسه میدونن وحسابی التماس میکنن برادعاکردن افرادعادین همه تازه باکلی دعواوگزارش توتاپیکا بعدمیگن دلشون پاکه وفلان😑😂یکیم مذهبی نماها که میان تاپیک میزنن هرکی میخوادبه این خواستش برسه بیادبراش فلان بخونم.ازکجامعلوم توپاکی که دعاروخودطرف نخونه بیادبگه توبخونی تابراورده بشه اگه پاک بودی ریانمیکردی یه دعامیخوندی به نیت همه نه کع تاپیکش کنی 🙄

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
بخدا که این جدید بود🥴

خريت ك شاخ و دم نداره دلم ميخواد قيافه هاشونو ببينم

همش حس ميكنم اينا ك اينارو ميگن شبيه اسكلا هستن😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خداااا اخر از کسی پرسیدم ... این اسی کیه کلا تو همه تاپیکاس ! 😂😂😂

من خودم فهمیدم میگفتم شاید اسمش مخفف کردن بعد خودم فهمیدم  

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است .......

یکیش اینه که همه سریع میگن فقط طلاق 

و توی عمرشون پاشون رو تو دادگاه نگداشتن 

که بدونن پروسه طلاق اونقدرها هم که فکر می کن اسون نیست

خدایا به جهت نعمت های بسیاری که به من دادی از تو سپاسگزارم https://harfeto.timefriend.net/16294449164816
وای من اون اوایل ک اومده بودم  میگفتم این اسی کیه ک تو همه تاپیک ها حضور فعال داره  😐

منم فک میکردم مخفف اسماعیل هست😂😂

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!