2777
2789
چرا اخه مگه مرض داریم 😂😂😂😂😂

برا اینکه شوهر مث سگ مطیع زن بشه   میگفتن یه قطره جیش تونو بریزید تو چایی بدین کوفت کنه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
اون که آلت گاو بود😁😁😁😁

گاوا رو تموم كردن رسيدن ب گرگا😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا😂 ادمهای خرافاتی کی میخوان دست بردارن اخه🥴

تازه يكيم هست توو سايت از شاشيده توو چاي شوهر طرفداري ميكنه😂😂ميگه فلاني وفلانيمون اينكارو كرده نتيجه داده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عه مامان لیلا جون دام واست تنگ شده بود

عزیزم. قربونت با این حرفت چشمام😍😍شدن .تو چقدر عشقی

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
میگن دعا در حق هم دیگه میگیره  واسه همین اینجا تایپبک میزنن واسه همدیگه دعا میکنن  عجیب نی ...

دعادرسته ولی خیلیابراقران خوندن ودعای خاص خوندن تاپیک میزنن بنظرم بیادوبگه ریاعه.اون دعاکلی هست درحق همه یافردخاص لازم نیست تاپیکش کنن من بیام بگم توروخدابیابرامن بخون به این خواستم برسم؟😐نمیدونم نظرهرکی متفاوته نظرمن اینجوری بود

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

۱۲ ساله هاي دريده كه سر شوهر پيدا كردن هر روز تاپيك ميزنن 

امروز يكي رو كشف كردم ني ني يار تركوند

كم شعورهايي كه ميگن نفت و بنزين بريزين اونجاتون پسر بشه

يا هو يا من هو يا من ليس الا هو
گاوا رو تموم كردن رسيدن ب گرگا😂

😁😁ولی شتر بنظرم خیلی بیشتر جواب میده اما گرونه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
تازه يكيم هست توو سايت از شاشيده توو چاي شوهر طرفداري ميكنه😂😂ميگه فلاني وفلانيمون اينكارو كرده نتي ...

😂😂

اره اونو زیاد دیدم 

کاش حداقل تو سایت  خرافه ها شونو تاپیک نکنن😐

میشه پروانه🦋شد به هر گلی نشست..🌻اما بهتره مهربون شدو به هر دلی نشست...........❤
😁😁ولی شتر بنظرم خیلی بیشتر جواب میده اما گرونه

بدبخت اون پسري ك با خوردن اينچيزا تشكيل بشه😂😂😂