2777
2789
عنوان

خانما ی لحظه بیاین🥺❤

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 24 پست
دستورش لطف میکنی

منم موخام🥺😋❤

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه کاری🥺

⭕چند تا راهکار میگم بهت، سعی کن بهشون عمل کنی!
 👈برای خودت وقت صرف کن، موهاتو مرتب بکن..شونه بزن..

👈لباس خوب و تمیز بپوش..

👈ی ارایش کوچیک و ملایم بکن..

👈ی عطر خوووب بزن...

👈دستاتو کرم بزن...نرم و لطیف بشه..

👈یکمی خودتو تکون بده و ورزش بکن..

👈برای خودت اهنگ بزار،موقع کارای خونه..

👈برقص..هرچند بلد نباشی. خودتو که میتونی تکون بدی!

مگه نه؟؟؟؟😉

👈از خودت عکس و سلفی بگیر..

👈و بهمسرتم نشون بدهههه..

👈جلو اینه قربون صدقه خودت بروووو..

👈از خودت تو اینه تعریف بکنننن..

👈لپتووو بکششش..

👈ادا و مسخره بازی دربیااار...

👈تا انرژی زنانه ای رهاااا بشه عزیزم...

👈موهاتو مدل مختلف ببند...

👈لباسای رنگی بپوووش..

👈تنوع بده تو لباسات...یروز دامن..یروز پیراهن..ی روز اسپرت..یروز هیچی😂😂😂😂

👈برای خودت و سلامتیت هزینه بکن و اصلا غصه پولو نخووور..

👈با شادی کاراتو انجام بدهههه..

👈لبخند به لب داشته باششش...
👈برای خودت، چای دم کن، بشین با دل استراحت نوش جان کن..

👈بهترین میوه ها رو بخوور..

👈بهترین لباساارو بپوشش..

👈ی اهنگ ملایم برای خودت بزار و گووش بدههه..

👈به علاقه مندیات برسسس.😉.

👈زیاد در دسترس، همسرت نباش.بزار بدونههه که تو سرت شلوغه و وقت نداری😂😂

و برای تو ارزش قائل بشههه😉

👈به خونه و زندگیت برس..

🗑مرتب باشه..

🗑تمیز باشه...

🗑اماده باشه...

👈البته همیشه هم خوب نیس😂😂

😂گاهی نامرتب باشع، بد نیس😂😂

👈اینجوری همسرت متوجه میشه، گاهی به استراحتم نیاز داری و نمیشه که همیشه، همه چی اماده و مهیا باشه..😉

بزار قدر دانت باشه😉

👈برای خودت خرید برووو..

👈برو پیاده روی...

👈با دوستان باااش...

👈وقتی بیرون میری، برای خودت بعنوان هدیه ی نوشیدنی بخر😉

👈برای خودت هدیه بگیر و خودتو سوپرایز کن..میتونه ی خودکار باشه. یا ی خوراکی خوشمزه یا هرچی که دوس داری!

👈مطالعه داشته باش، همیشه😉

👈دورهمی زنونه برووووو...

👈شیک و مجلسی...

ممنون عشقم❤😋

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک
دستور شو میگی عزیزم😋🥺❤

مواد لازم:

1. آرد
  2. شکر
  3. پودر بکینگ
  4. نمک
  5. تخم مرغ
  6. آب
  7. روغن
  8. مراحل

1. در یک کاسه مخلوط، آرد، شکر، پودر پودر و نمک را هم بزنید.
    2. در کاسه ای دیگر تخم مرغ، آب، روغن را با مخلوط کرده و هم بزنید و سپس آن را به مخلوط کاسه اول اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یک دست شود.
    3. مقداری روغن کف تابه ریخته و بذارید گرم شود. و بعد مخلوط را درون تابه بریزید و پهن کنید.
    4. با تغییر رنگ پنکیک و خشک شدن کناره ها، آن را بچرخانید تا طرف دیگر هم رنگ طلایی بگیرد
    5. بعد از چند دقیقه پنکیک بدون شیر شما آماده است و می توانید آن را میل نمایید.
صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
مواد لازم: آرد شکر پودر بکینگ نمک تخم مرغ آب روغن مراحل در یک کاسه مخلوط، آرد، ش ...

ممنون ❤😋💕

ممنون ❤😋💕

قربونت عزیزم 

اخرشم روش نوتلا بزن نوش جونت❤

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
قربونت عزیزم  اخرشم روش نوتلا بزن نوش جونت❤

فدات❤😋😋💕