2777
2789
عنوان

درگیری با خواهر شوهر نادان

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 44 پست
محل کار خواهرشوهرت و رفتارش اونجا اصلا و ابدا و مطلقا نه به شما مربوطه نه بچتون ...و بچتون خیلیییی ب ...

دقیقا!

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
منم امروز رفته بودم خونه مادر شوهرم خواهر شوهرم هی میگفت پسرتو چرا آوردی خونه رو بهم ریخت نزدیک ۲۰ ب ...

چقدر زشت 

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من دل من داند و دل داند و من......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاشکی یکی مثل خواهرشوهر من نصیبتون بشه اونوقت اجازه بدین به شما و بچه تون توهین کنه! وقتی میگه این ب ...

بشه  مسئله اینجا خواهر نیست تر بیت  اشتباه بچس که نمیدونه دهنشو کجا باز کنه فردا ابروی  خودتون رو میبرع

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
شما ازدواج کردین؟؟ شما یه خواهرشوهر بی ادب مث مال من دارین؟؟ شما بچه دارین؟؟ به بچه تون جلوتون توهین ...

مجردم دلیل  میشه  نفهم باشم و بی درک؟

بشه  مسئله اینجا خواهر نیست تر بیت  اشتباه بچس که نمیدونه دهنشو کجا باز کنه ...

بچه فاز صمیمیت برداشت همین! راست میگی کار من اشتباه بوده آخه هفته پیش همین خانوم از ساعت ۲ظهر اومد خونه ی ما در حالیکه من هنوز سرکار بودم بچه ی بیچاره رو به کار گرفته بود مجبورش کرده بود ۴۰صفحه پاور پوینت براش تایپ و تنظیم کنه اونم بچه ی زبون روزه! دم افطار بچه نا نداشت از خستگی...اونوقت که خوب با بچه سربه سر میذاشت و پسر من بچه خوبه و با ادب کار بلد بود...همون موقع نباید میذاشتم بچه م حمالیشو بکنه...میرفت میداد بیرون که کار به اینجا نرسه...در حالیکه همین پسر بچه ی من با کارای نرم افزاری درآمد کسب میکنه بعد مفت و مجانی ۴۰صفحه نشست تایپ کرد...راست میگین تقصیر منه

منم امروز رفته بودم خونه مادر شوهرم خواهر شوهرم هی میگفت پسرتو چرا آوردی خونه رو بهم ریخت نزدیک ۲۰ ب ...

میگفتی وقتی شما اومدی دیدی من اومدم برمیگشتی!همیشه از خودت و بچه ت دفاع کن که کارت نرسه به اینجایی که کار من رسیده

پسر من واقعا بی ادب نیست عزیزم! اگه هردوشونو از نزدیک میدیدی قضاوت نمیکردی

!!! نمیدونم والا خود دانی عزیز دلم

همینه دیگه...مادر نیستی که سوز دل منو تو اون حال بفهمی...وقتی مادر شدی یاد این روز من بیفت

ای  بابا والا من خودم عمه هستم انقدر دوست دارم  بچه هارو 

معمولا عمه ها با بچه های برادر خیلی خوبن ولی اخلاق این یه جور دیگه س

عجب بابا