2777
2789
عنوان

درگیری با خواهر شوهر نادان

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 44 پست

منم امروز رفته بودم خونه مادر شوهرم خواهر شوهرم هی میگفت پسرتو چرا آوردی خونه رو بهم ریخت نزدیک ۲۰ بار گفت منم آخرش گفتم کجا میزاشتمش برگشت گفت وقتی من میام شما نیاین منم پاشدم اومدم گفتم باشه

فردا به خودش حرف میزنه حالش دیدنیه😂

خواهر شوهره همیشه تو قسمتای مختلف محل کارش پلاسه انقدری که همیشه بهش میگفتم تو اتاق همکارا انقدر سرک نکش فکر بد میکنن اینم معتقد بود کارم درسته و منم باید برم درحالیکه کارش نادرسته...من برای کاری گفتم برو پیش فلانی که گفت خوشم نمیاد یکسره برم پلاس بشم که پسر منم رو حساب شوخی بهش گفت تو که اونجا کمپ زدی! همیشه هستی حالا میگی زشته...همین! کاشکی یکی مث این خواهر شوهر نصیب شما بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر شوهره همیشه تو قسمتای مختلف محل کارش پلاسه انقدری که همیشه بهش میگفتم تو اتاق همکارا انقدر سرک ...

محل کار خواهرشوهرت و رفتارش اونجا اصلا و ابدا و مطلقا نه به شما مربوطه نه بچتون ...و بچتون خیلیییی بی ادبی کرده ک تو حرف بزرگترا پریده و متلک انداخته متاسفم واسه پدر و مادرشوهرت که پشت دخترشونو نگرقتن و دوتا بار بچت نکردن فردا که همونجوری حاظر جوابی کرد برای خواهر برادر خودت و حتی خودت حال و روزت دیدنیه

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
خواهر شوهره همیشه تو قسمتای مختلف محل کارش پلاسه انقدری که همیشه بهش میگفتم تو اتاق همکارا انقدر سرک ...

ببخشیدا به نظرم به شما هم ارتباط نداره خواهرشوهرت چه جوری تو محیط کارش رفتار میکنه! هرجایی یه رفتاری میطلبه ممکنه تو یه شرکت رفت و امد بین اتاق همکارا کاملا طبیعی باشه. مثل شرکت ما

نمیدونم چقدر راجع به این رفتارش حرف زدین که پسرت به خودش اجازه داره مسخره ش کنه

رفتار شما خیلی بد بود

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

محل کار خواهرشوهرت و رفتارش اونجا اصلا و ابدا و مطلقا نه به شما مربوطه نه بچتون ...و بچتون خیلیییی ب ...

مادر شوهرم همچین زن آرومی نیست...ببین چقدر حق با بچه من بود که حتی اونا و حتی شوهرم هیچ جوابی نداشتن که بگن...کاشکی فقط پنج دقیقه با این آدم همکلام میشدین...این دفعه اولش نبود و امیدوارم آخریش باشه...بگذره که اوایل ازدواجم چقدر بخاطر این آدم همیشه تو خونه مون درگیری بود! من که دلم خنک شد ولی اگه برا شما پیش اومد یکی بزنید تو دهن بچه تون که دیگه بی ادبی نکنه

ببخشیدا به نظرم به شما هم ارتباط نداره خواهرشوهرت چه جوری تو محیط کارش رفتار میکنه! هرجایی یه رفتاری ...

اگه برا  شما اتفاق افتاد تو جمع بزنین تو دهن پسرتون! من اصلا باهاش حرف نمیزنم...متاسفانه همکاریم و واقعا ازینکه بخاطر سادگیش تو اداره سوژه میشه ناراحت میشدم و از سر دلسوزی بهش میگفتم ولی واقعا به من ربطی نداره...اونم حق نداشت به بچه ی من بد وبیراه بگه...

ببخشیدا به نظرم به شما هم ارتباط نداره خواهرشوهرت چه جوری تو محیط کارش رفتار میکنه! هرجایی یه رفتاری ...

یه دختر چادریه! نگفتم کار بدی میکنه ولی انقدر ساده بازی درمیاره که همه سوژه ش میکنن

اگه برا  شما اتفاق افتاد تو جمع بزنین تو دهن پسرتون! من اصلا باهاش حرف نمیزنم...متاسفانه همکاری ...

شما کاملا صفر و صد برخورد میکنین، یا تو جمف باید بتوپید به یه بزرگتر یا بزنین تو دهن پسرتون؟!

رفتار بینابین رو یاد بگیرید

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

شما کاملا صفر و صد برخورد میکنین، یا تو جمف باید بتوپید به یه بزرگتر یا بزنین تو دهن پسرتون؟! رفتار ...

این صفر و صد نبود ...بعد ۱۵ سال تحمل بی ادبیاش وقتی دیدم همون رویه رو به بچه م میخواد شروع کنه دیگه واقعا نتونستم تحمل کنم

ببین من واقعا نمیدونم اون عمه چی گفته و بچه چی جواب داده؟ ولی خواهر خودم یه پسر ۱۳ ساله داره اگر به ...

اره   بچه پرو  میشه و وقیح

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
بچه بی ادبی نکرد اون به خودش گرفت

!!!!!

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

عزیز من شما  چیکار داری به اون؟ تو کارش فضولی کردی!   پسرت   گنده گویی   کرده دیگه چی میخوای😐