2777
2789
عنوان

سود سپرده کدوم بانک بیشتره؟

120 بازدید | 9 پست

یه مقدار پس انداز دارم، ماه پیش یه تیکه کوچولو طلای بدون اجرت خریدم الان طلا داره ارزون میشه می‌خوام بذارم تو بانک...خوبه؟ سود کدوم بانک بهتره؟

لطفاً لایکم نکنید😑😑😑خیلیم ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد انتخابات گرون میشه عزیزم.پولتو نزار بانک همش ضرره فقط سکه و طلا بخر

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

پولم زیاد نیست...خورد خورد جمع میکنم فقط اگه پول نقد دستم باشه سریع خرج میشه...اگه طلا حتی کوچیک هم باشه وقتی واقعا لازم داشته باشم میفروشم

لطفاً لایکم نکنید😑😑😑خیلیم ممنون
یعنی هر کی رییس جمهور بشه فرقی نداره ؟

ن.هیچ فرقی نداره

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان