سلام دوستان دختر من دو ماه و نيمشه هنوز گردن نگرفته يعني گردنش ميفته هنوز دستشو ميگيرم بلندش كنم كمرش و نسبتا بلند ميكنه ولي گردنشو نه نگرانم كرده ميشه راهنماييم كنيد
🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاهپوستان را انسان میدانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد میکرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمیداند بلکه حیوانات ناطق و انساننما میداند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیستها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانههایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
فقط به شکم بخوابونش تا سعی کنه گردنشو بالا بیاره کم کم گردن میگیره
🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاهپوستان را انسان میدانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد میکرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمیداند بلکه حیوانات ناطق و انساننما میداند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیستها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانههایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
دختر دوستم يك ماه از دختر من كوچيكتره عكسشو فرستاده بود قشنگ گردنشو نگه داشته بود حالا من از اونروز ...
اون استثناست معمولا تا 4 ماهگی بچه های معمولی گردن نمی گیرن فقط همین کارو کن
بچه من تا زمانی که غلت زدن یاد بگیره و خودش بیاد پایین مااااادام رو به شکم میخوابوندمش انقدر راحت میخوابید و خوابش عمیق میشد که نگو وقتایی بیداری هم همینطور قشنگ تلاش میکرد فقط روز ها البته که بتونم چکش کنم همون باعث شد خیلی زودتر از هم سن هاش گردن بگیره رو به شکم بذارش عادت میکنه سرش رو نگه داره