2777
2789
عنوان

گردن گرفتن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 21 پست
بچه منم دوماه وسه روزشه هنوز گردن نگرفته کامل  بچه ی شما چه کارایی انجام میده؟

بهمون ميخنده البته وقتي حوصله داره به سمت صدا بعضي وقتا برميگرده بعضي وقتام نه صدا از خودش درمياره الان چندروزه انگار ميخواد برگرده كمرشو به يه سمت بلند ميكنه ولي نميتونه باسنشو بلند كنه هنوز

بهمون ميخنده البته وقتي حوصله داره به سمت صدا بعضي وقتا برميگرده بعضي وقتام نه صدا از خودش درمياره ا ...

پسر من لبخند میزنه گاهی وقتام میخنده ولی خنده هاش صدا دار نیست بیشتر لبخنده ، به سمت صدا برنمیگرده ولی ادما رو با چشش دنبال میکنه غلت هم نمیزنه طبیعیه بنظرت؟

تیکر به وقت تولد ‌پسرکم🥰😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من لبخند میزنه گاهی وقتام میخنده ولی خنده هاش صدا دار نیست بیشتر لبخنده ، به سمت صدا برنمیگرده و ...

اره عزيزم دختر منم اغواغو ميكنه اينم خنده صدادار نداره هنوز تا اينا بزرگ بشن ما پير شديم واقعا

يه بار پريد تو گلوش بچم داشت خفه ميشد از اونروز ميترسم 

عزیزم پریده توی گلوش چون توی گلوش ریختی 

گفتم که بریز گوشه لپش قشنگ قطره چکون رو کج کن توی لپش خالی کن کم کم 

بریزی توی حلقش فارغ از اینکه مقاومتش رو می‌بری بالا و بچه می‌ترسه بدتر ریسک خفگی رو هم می‌بری بالا کلی بچه اینطوری آسپیره کردن 

.