2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 3765 بازدید | 68 پست
من این اطلاعات رو با مطالعات خودم و چیزهایی که به کمک کاربری به اسم کیمیا یاد گرفتم نوشتم💙

دوست عزیزم

لطفا برای مطالب رفرنس بزنید

درسته اینها یادداشت های منه البته کامل نخوندم که ببینم چیزی بهش اضافه شده یا نه

ولی برای اینکه حق مطلب رو ادا کرده باشیم نسبت به کسی که در راس این مطالب قرار داره پس لطف کنید رفرنس بزنید همونطور که خود من تو تمامی نوشته هام اعلام کردم که تمامی آموزه های من برگرفته از دوره استاد عزیزم امیر شریفی هستش و کانال آکادمی موفقیت و سایت پرورش افکار  

و اینکه مثلا اگه اینجا یه فضایی مثل یوتیوب بود حتما الان مطالب رو پاک میکردن بخاطر نقض قانون کپی رایت! که تو این سایت متاسفانه وجود نداره

من خوشحال میشم که مطالب منو استفاده کنین و جواب بگیرین

ولی لطفا از تاپیک خودم لینک بدین چون منم زحمت کشیدم بابت نوشتن این مطالب و البته حالا دیگه دوست ندارم تو سایت اموزش بذارم و تاپیک جامع رو پاک کردم

ممنون از درک تون

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

دوست عزیزم لطفا برای مطالب رفرنس بزنید درسته اینها یادداشت های منه البته کامل نخوندم که ببینم چیزی ...

کیمیای عزیز متاسفانه من چند بار تلاش کردم اسم تو رو تگ کنم و وقتی دیدم نمیتونم یکی از تاپیک‌هاتو اینجا لینکشو گذاشتم و گفتم که مطالب مال شماست. بله حق دارین و بدون من هیچوقت به خودم اجازه نمیدم از مطالب کسی استفاده کنم و ازش اسم نبرم ولی بازم حق با توئه بهتر بود تگت میکردم. اگر ناراحت شدی عذر میخوام ولی بدون عمدی نبود🥰💙

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیمیای عزیز متاسفانه من چند بار تلاش کردم اسم تو رو تگ کنم و وقتی دیدم نمیتونم یکی از تاپیک‌هاتو این ...

نه عزیزم ناراحت نشدم

خدایی منم هیچ وقت ادعا ندارم که خیلی میدونم و خیلی بلدم اتفاقا وقتی میبینم دیگران از مطالب من استفاده میکنن و براشون مفیده خیلی خوشحال میشم

ولی بخاطر استادم میگم رفرنس بدیم که مدیونش نشیم

این تاپیک شمارم ندیده بودم

والا راستش غیبت نباشه اون روز یه کاربر تاپیک زده بود میگفت شما دارید جریان ازدواجتون رو دروغ میگید

منم تو اون تاپیک گفتم ایشون از قانون جذب استفاده کردن و ... بعد از اونجا لینک این تاپیک رو فرستادن منم خوندم  

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

نه عزیزم ناراحت نشدم خدایی منم هیچ وقت ادعا ندارم که خیلی میدونم و خیلی بلدم اتفاقا وقتی میبینم دیگ ...

خدایی انقدر مهم شدم برام تاپیک هم میزنن😂

با نظرتون موافقم بابت رفرنس💙

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪
نه عزیزم ناراحت نشدم خدایی منم هیچ وقت ادعا ندارم که خیلی میدونم و خیلی بلدم اتفاقا وقتی میبینم دیگ ...

میشه لینک اون تاپیک رو برای منم بزارید. امروز یکی دیگه هم همینو میگفت.

میشه منو لایک کنید

خداوندا مرا ببخش به خاطر تمام گله هایم.به خاطر درهایی کوبیدم و هیچ کدام در خانه تو نبودند. به خاطر تمام لحظه هایی که بامن بودی و من فکر کردم که تنها هستم.مرا ببخش

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6586656/فک-میکنم-این-تاپیک-دروغه?postId=193048334

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6586656/فک-میکنم-این-تاپیک-دروغه?postId=193048334

کیمیا الان میفهمم اون موقعی که تاپیک میزدی میومدن مسخرت میکردن میگفتن دروغگویی چه حالی میشدی😂

بزار همه با افکار خودشون خوش باشن😂