2777
2789
عنوان

قانون جذب

3766 بازدید | 68 پست

سلام عزیزای دلم....میدونم دیر شد ولی بالاخره گذاشتم. اینجا قراره با هم قانون جذب برای ازدواجو با هم شروع کنیم. قبلش بهتون بگم من با استفاده از قانون جذب خواستگار ایده‌آلمو جذب کردم و الان هم تو مرحله ازدواجیم. نمیخوام بگم همه چیز رو در مورد قانون جذب میدونم ولی میخوام همون چیزایی که بلدم در اختیارتون بزارم.

داستان آشنایی با نامزدمو تو تاپیک‌های قبلیم نوشتم میتونید برید بخونید. همه‌ش واقعیه و همشو با کمک قانون جذب به دست آوردم. خیلی چیزهای دیگه هم با استفاده از قانون جدب به دست آوردم‌ مهم‌ترینش آرامش بود. تونستم ماشین مورد علاقه‌مو جذب کنم، نامزدمو جذب کردم.

خیلی‌ها تو تاپیک‌های خواستگاریم میدیدم نوشتن چطوریییییی تونستی با قانون جذب خواستگار به این خوبی جذب کنی؟؟؟؟؟ حتما خیلی خوشگلی حتما خیلی پولداری؟؟؟؟؟ یا بعضیا میگفتن همه اینا دروغه من اینجام تا بگم هیچ‌کدوم دروغ نیست من خواستم و جذب کردم. اگر شما هم پایه‌این بسم‌الله💙

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیز هم بگم

هر کس که اعتقادی به قانون جدب نداره لطفا لطفا نیاد تو تاپیک من و نظر مخالف بده. اگر مخالفی لطفا نیا. با تمام احترامی که براتون قائلم گزارش خواهم زد💙

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪

من جذب کردم خواستگاری امد تا بله برون پیش رفتیم ولی شب بله برون روی واقعایی خودش نشون داد منم بهم زدم حالا افسردگی گرفتم بعد دوسال  😕😕

ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت مذهب خداست......          گروه آبی💙💙 وزن ۶۵ حدف ۵۵                  
یه چیز هم بگم هر کس که اعتقادی به قانون جدب نداره لطفا لطفا نیاد تو تاپیک من و نظر مخالف بده. اگر م ...

من اعتقاد دارم

با قانون۵۵×۵ یا ۶×۶۶ هم جواب گرفتم 

و نامه ب فرشتگان جواب گرفتم

میشه برام یه صلوات بفرستید🌱
من اعتقاد دارم با قانون۵۵×۵ یا ۶×۶۶ هم جواب گرفتم  و نامه ب فرشتگان جواب گرفتم

چطوری نامه نوشتی به منم یاد بده می خوام انجام بدم 

ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت مذهب خداست......          گروه آبی💙💙 وزن ۶۵ حدف ۵۵                  
میشه به من کمک کنی  و حس تو درباره این ک امسال کنکور پزشکی میارم یا نه بگی؟

عزیزم قرار نیست من به کسی کمک کنم شما خودتون ۱۰۰ درصد آیندتونو میسازید به من ربطی نداره.

من اعتقاد دارم با قانون۵۵×۵ یا ۶×۶۶ هم جواب گرفتم  و نامه ب فرشتگان جواب گرفتم

حس تو در مورد من بود 

میشه به من کمک کنی  و حس تو درباره این ک امسال کنکور پزشکی میارم یا نه بگی؟

قبولید بستگی به تلاش خودت داره

حسم میگ قبول میشی 

ان شاءالله که درست باشه قبول بشی

میشه برام یه صلوات بفرستید🌱