2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 3767 بازدید | 68 پست

دوستان سوالی دارید بپرسید. تا شب براتون مطلب میزارم در مورد قانون جذب. مرحله به مرحله با هم پیش میریم تا هر چیزی که میخوایم رو جذب کنیم.

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪
چندسالیه درگیر بیماریم.دلم میخواد مثل سالها قبل که سالم بودم ویه زندگی عادی داشتم باشم

میشه برام توضیح بدی بدی وقتی در مورد بیماریت فکر میکنی به چه چیزهایی فکر میکنی؟

ببین عزیزم گفتی دلت میخواد مثل سال‌ها قبل که سالم بودی باشی خب از کائنات بخواه تا بهت بده. این خیلی ساده‌س. احساستو خوب کن. ارتعاش مثبت بفرست. شاید در مورد ارتعاش چیزی ندونید. اولین و مهم‌ترین مساله در قانون جذب ارتعاشه که قراره براتون مطلب بزارم‌. حتما دتبال کنید تا بیشتر در موردش بدونید

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه برام توضیح بدی بدی وقتی در مورد بیماریت فکر میکنی به چه چیزهایی فکر میکنی؟ ببین عزیزم گفتی دلت ...

راستش میترسم تو سایت وارد جزئیات بیماریم بشم و شناسایی شم.کاش میشد خصوصی پیام بدم

راستش میترسم تو سایت وارد جزئیات بیماریم بشم و شناسایی شم.کاش میشد خصوصی پیام بدم

راحت باشید پیام خصوصی میتونید بدید

ببین عزیزم اگه اینطوری پیش بری با این طرز فکر مطمئن باش به زودی از دستش میدی. تو که گفتی من اعتقاد د ...

چشم مهربون حتما

الان فقط لازمه که فکرای منفیو از خودم دور کنم؟

راستی تاپیک های خاستگاری خوندم خیلی حس خوبیی گرفتم😍😍😍ان شاءالله خوشبخت بشین عزیزم😍😍

میشه برام یه صلوات بفرستید🌱
دوستان سوالی دارید بپرسید. تا شب براتون مطلب میزارم در مورد قانون جذب. مرحله به مرحله با هم پیش میری ...

من گوشیم داره خاموش میشه

ولی تاپیکو ذخیره کردم

امشب حتما همه مطلب هارو میخونم😍😍

میشه برام یه صلوات بفرستید🌱
چشم مهربون حتما الان فقط لازمه که فکرای منفیو از خودم دور کنم؟ راستی تاپیک های خاستگاری خوندم خیلی ...

بله در اولین مرحله این کارو انجام بدید. امشب حتما اولین مرحله قانون جذبو میزارم ارتعاش خودش بخش بزرگی از مسئله شما رو حل میکنه.

خیلی ممنونم🥰

ارتعاش:
خب اولین بحث مون در رابطه با ارتعاش هستش
ارتعاش تو قانون جذب حرف اصلی رو میزنه اصلا اگه تو ویکی پدیا سرچ کنید می بینید که نوشته قانون جذب قانون ثانویه هستش و قانون اصلی قانون ارتعاشات...
2 تا جسم، شی، فکر  با ارتعاش مساوی هم دیگه رو جذب میکنن... ما وقتی میتونیم چیزی رو جذب کنیم که باهاش هم ارتعاش بشیم. اگر میخوایم پول داشته باشیم باید وجودمون با پول یکی باشه اگر تو زندگی روابط خوب و عشق میخوایم باید وجودمون هم عشق باشه...یعنی هم خودت باید با دیگران با محبت رفتار کنی هم اینکه خودتو دوس داشته باشی چون تا وقتی خودتو دوس نداشته باشی ارتعاش خوبی نمیفرستی و دیگران با تو خوش رفتار نخواهند بود بعدشم اینکه کسی باهات با محبت رفتار کرد هی اونو برای خودت تکرار کنی مثلا هی با خودت بگی دیدی امروز مثلا فلان فروشنده چقد با من خوش برخورد بود اینطوری باعث میشه چیزای بیشتری حول این موضوع جذب کنی....باید ارتعاش اینهارو بفرستیم نه اینکه بشینیم فکر کنیم به پول بعد به این خیال باشیم که وارد زندگیمون میشه فکر اصلا چیزی رو نمیسازه به تنهایی هیچ نیرویی نداره اکثرا به اشتباه فکر میکنن که قانون جذب ینی به هرچی فکر کنی داری خلق میکنی!!
از کجا بفهمیم چه ارتعاشی میفرستیم؟؟ یا ارتعاش ما خوب است یا خیر؟؟
از روی احساس... احساس خوبی داریم یا بد؟؟ ممکنه من تو فکرم ویلای مورد علاقم رو تجسم کنم اما احساس خوبی نداشته باشم اون لحظه این یعنی دارم ارتعاش منفی میفرستم... ممکنه اصلا بهش فکر کنم و حسرت بخورم این خودش ارتعاش منفیه...
احساس خیلی نعمت بزرگیه بهمون کمک میکنه که بفهمیم داریم چه ارتعاشی میفرستیم...
خب حالا میخوایم بدونیم ارتعاش چیه؟؟ ارتعاش مساوی است با توجه و معنی هر توجه فقط یک چیزه: من دارم ارتعاش تو رو میفرستم لطفا به زندگی من بیا
توجه چیه؟؟ دیــــــدن، شنیـــــــدن، نوشتـــــن، خوانـــــــدن، حــــــرف زدن
یه جورایی میشه گفت حواس پنج گانه ما هم توجه ماست
من چیزی رو میبینم راجبش میشنوم با دیگران صحبت میکنم یه چیزی رو لمس میکنم یا حتی بو میکنم همه اینها توجه هستش دیگه...
اگر میخواین ارتعاش یه چیزی رو بفرستین بهش توجه کنید راجبش حرف بزنید بنویسید مطالب مربوط به خواسته تون رو بخونید اجازه ندید چیزهایی که برخلاف خواسته شماست از گوش و چشم و مغز شما عبور کنه 
خیلی مراقب توجه و احساس تون باشید
اگر داشتید به چیزی که دوسش دارید توجه میکردید و احساس تون بد بود بفهمید که دارید ارتعاش منفی میفرستید.

من این اطلاعات رو با مطالعات خودم و چیزهایی که به کمک کاربری به اسم کیمیا یاد گرفتم نوشتم💙

ببین قانون جذب میگه هر چیزی که میخوای بگو تا من بهت بدم. یعنی ۱۰۰درصد بهت میده. باید هر چیزی که میخو ...

به نظرمن به جای اینکه از قانون جذب برای بدست آوردن یه فرد خاص استفاده کنیم، بهتره صفاتی که دوست داریم رو جذب کنیم چون اولا احتمال موفقیتمون بیشتره چون اون فرد فقط یکنفره،ولی افراد با اون خصوصیات بیشترن.

دوما اینکه شاید اون فردی که دوسش داریم یا فکر میکنیم دوسش داریم ویژگیهای منفیه زیادی هم داشته باشه که ما ازش بی خبریم،و صلاح ما در ازدواج با اون نباشه،ولی با قانون جذب میتونیم تک تک خصوصیات خوب رو جذب کنیم😊

به نظرمن به جای اینکه از قانون جذب برای بدست آوردن یه فرد خاص استفاده کنیم، بهتره صفاتی که دوست داری ...

دقیییییقا

خوشحالم که به خوبی این قضیه رو درک میکنید

دقیییییقا خوشحالم که به خوبی این قضیه رو درک میکنید

ممنون.راستی داستان خواستگاریاتون خیلی ی ی ی خوبه،قلمتونم که عالی.قول بدید تا آاااااخرشو بنویسید تا ایشالا برسیم به بچه و نوه و...😉

مسئولیـــت پذیـــــری
مسئولیت پذیری توی قانون جذب یعنی اینکه ما بپذیریم که هر چیزی رو تو زندگی مون خودمون جذب کردیم... نمیگم کار راحتیه ها نه! خیلی کار سختیه ما آدما همیشه دوست داریم دنبال مقصر بگردیم
اون منو بدبخت کرد ... اون باعث شد من این مشکل برام پیش بیاد...
من بخاطر فلانی از همه چیزم گذشتم ....
یا مثلا هرچی میشه خدا رو مقصر میدونیم و فکر میکنیم خدا فقط ما رو افریده که از بدبختی ما لذت ببره!!!
خواهشا از امروز به بعد سعی کنید ذهنیت تون رو عوض کنید چیزی که الان هستید ارتعاشیه که قبلا فرستادید و الان توی زندگیتون اتفاق افتاده و شده تجربه زندگیتون...
چطور وقتی مثلا یه چیز خوبی مثل خریدن ماشین یا مثلا افزایش حقوق رو جذب میکنیم سریع میپذیریم که جذب خودمون بوده اما مسئولیت اتفاقات بد رو توی زندگیمون برعهده نمیگیریم؟؟ 
همه چیز جذب خودمونه همه چیـــز... 
مثلا اگه تو خیابون دارید میرید و کسی بهتون طعنه میزنه بعد برمیگرده فحش تونم میده این باز جذب خودتونه 
اونور دنیا زلزله میشه به گوش شما میرسه و ناراحت میشید جذب خودتونه
اخبار داعش رو به گوش شما میرسونن یا مثلا تو فضای مجازی یا تو روزنامه درمورد مطلبی میبینید باز هم جذب خودتونه
پس در نهایت :
با کسی دعوا میکنیم غیبت شو نکنیم کشش ندیم روی قسمت خوب اون آدم تمرکز کنیم
بهرحال هر ادمی هم خوبی داره هم بدی ولی من میتونم به خوبی هاش توجه کنم 
هم دعوا با یک شخص جذب خودمونه....هم رابطه خوب با همون شخص جذب خودمون
مهم ترین قسمت قانون جذب این هستش که قبول کنیم خودمون همه این هارو جذب کردیم به بقیه گیر ندیم قبول کنیم جذب خودمونه.