2777
2789
عنوان

دامادمون خیلی کثافته بهم گفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 41385 بازدید | 151 پست

به نظر من دامادتون منظوری نداشته.البته شاید من زیادی خوش بینم.اما داماد منم به من میگه تو با اینکه از خواهرت کوچیکتری اما عاقل تری.تو یه خانم محجبه ای و همیشه سرت پایین هست.ای کاش خواهرت یکم مثل تو بود.....من هیچ وقت از شنیدن این حرفاش ناراحت نشدم.بلکه با خواهرم صحبت کردم.تا روی رفتارش تجدید نظر کنه.الان هم خداراشکر با هم خوب شدن و سه تا بچه دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انتظار داری بگیم به خواهرت بگو؟زندگیش نابودشه؟ شااااید دامادتون فقط باهات درد و دل کرده و قصدی نداش ...

موافقم آفرین

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
والا دوستامم با دامادشون رابطه خوبی دارن ولی اتفاقی نیفتاده، من چمیذونستم این ادم انقد هیز و بی جنبه ...

از کجا میدونی اتفاقی نیفتاده اخه

بعدشم شاید خواهر اونا هم شوخ و خوشگل بوده 

عزیز ناراحت نشو ولی تو با این کارات باعث شدی بین خواهر و شوهرش جدایی بندازی

ببین اونی که بیشعوره اگه تو اتاقم قایم بشی بازم کرم میریزه

ولی از تعریفای تو مشخصه که مشکل بیشعوری شوهرخواهرت نیس

مشکل اینه شما رفتار مناسب نداشتی 

حالا هم واسه خودت دردسر شده 

انتظار داری بگیم به خواهرت بگو؟زندگیش نابودشه؟ شااااید دامادتون فقط باهات درد و دل کرده و قصدی نداش ...

چت نمیکردم ولی خب پیام میداد فک میکردم بی منظوره و جوابشو.میداذم، به خواهرم قصد ندارم بگم ولی نمیدونم چه دلیل قانع کننده ای برای سرد شدن رفتارم بیارم

ای خدا کلا همه چیو به بچه ربط میدین😄 میشه حالا بخاطر یه موضوع دیگه الکی فاز افسردگی بردارم😄

من مغزم نمیکشه

بچه بهترین راهه

تو دنیای من کـور ب کـر میگ خوشگل✌🏻💜نیمه گمشده چیه؟؟؟ من خودم تنهایی کاملــــم❤✌🏻

منم دقیقا همین مشکلو با شوهر خالم دارم یه ذره ایشون کاراش بدتره و هیچ راه حلی ندارم و به کسیم نگفتم تا حالا

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.
همسرت ندونه عزیزم بهتره چون هر چند هم منطقی باشه، نمیتونه نسبت به این موضوع بی تفاوت باشه نمیگن دعو ...

برام مهم نیس اگه بگه کلا با دامادم قطع رابطه کنیم چون خودمم همینطوری راحتم دیگه دوست ندارم ببینمش، اما میترسم کلا نسبت به رابطه ام با همه حساس بشه

بعضی ازبچه ها خوب گفتن به حرفشون گوش کن.. به خواهرتو و دامادت بگی تا آخر عمر عواقبشو باید تحمل کنی... هزار تا دلیل وبهونه میتونی بیاری که اگه چیزی پرسیدن بگی.... نگی بهشون که ضرر میکنی بدجوور.. 

عزیزم به شوهرت که اصلا نگو پس فردا تو هر دعوا چماق میکنه میکوبه تو سرت شاید شوهر خواهرت توبه کرد و ز ...

ممنون از نظرت هرچند سخته ولی سعی میکنم یجوری رابطه رو مدیریت کنم که کسی شک نکنه