2777
2789
عنوان

روغن بدن یا لوسیون؟ + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 9389 بازدید | 119 پست
من لوسیون تا حالا استفاده نکردم ولی بعد اصلاح بدن روغن بدن فیروز زرد رنگ میزنم راضی ام 

بعد اصلاح افتر شیو بزن. خوب تره

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پوستم بدنم خشکه درحدی ک بعد حمام پوستم میخاره ازخشکی🥵هم لوسیون دارم هم روغن بدن لوندر فیروز  ...

من در این حد خشک نیست ولی خیلی خشکه  

خودم لوسیون میزدم ولی حس میکنم یا برندش خوب نیس یا نیاز به یه چیز قویتر دارم

بوی خاصی نداری اگر بو برات مهمه لوسیون بگیر

نه گلم لوسیون مصرف میکردم. ولی الان باردارم. بهتره چیزای غیر طبیعی کم کنم. این روغنا وقتی واسا بچه میزنن، پس واسه باردار هم کم خطرتره. من الوئه ورا میزنم. خوشبو هس ولی واسم عادی شده بوش

عزیزم اینا  ایه خشکی اند. چ ربطی ب جوش و مو دارن؟ تازه اگه جوش بدن داری، روغن نزن

همین نی نی سایتیا گفتن واسه بعد اصلاح که پوستمون خوب بمونه لوسیون یا روغن بزنیم

اخه میگن اونام خوب نیست هرکی یه چیزی میگه ها بعد افتر شیوا 50 میلن واسه یه بار اپی میشه کل ...

نه بابا. من قبل بارداری، بعد از شیو، افتر شیو میزدم. بازم کلی میره واست. یه نخود برمیداری کلی سطح پوشش میده. مخصوص این کار هم هست دیگه. 

همین نی نی سایتیا گفتن واسه بعد اصلاح که پوستمون خوب بمونه لوسیون یا روغن بزنیم

عزیزم در نهایت واسه خشکی پوست میزنی. حالا خسکی نتیحه شیو باشه یا دوس گرفتن و یا کمبود رطوبت هوا

ولی فک نکن ک جوش کم‌میکنه. و یا مو کم‌میکنه. تاثیری رو اینا نداره. حتی اگه حوش بدن داری، روغن نباید بزنی. باید لوسیون مخصوص بزنی وگرنه بیشتر میکنه.