با وجود تنبلی و۶ ماه ال دی خوردن ماه اول اقدامم و فولیک اسید و اوبووست مصرف میکنم ۶ روز بعداز اقدام دوتا لکه قهوه ای دیدم و تا امروز که ۳روز ار موعد پریودیم گذشته دلدرد و کمردرد دارم و تمخدانهام تیر میکشه صبح هم بی بی منفی بود ممکنه باردار باشم ؟
به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچکس نیست توروخدا بگین کسی بوده بی بی منفی بشه جوابش مثبت با این شرایط؟
آخعی میگن تو اولی اگه سقط باشه دومی محکمتر میگیره نگران نباش ایشالله بعدیت سالم و سلامته وقتی خدا یکی بهت داشته میداده دومیم میده من چه خاکی تو سرم بریزم😂😭
ببین رویان یه جایی که از خارج از کشورم میان اونجا هر مشکلی درمان داره هرکی رفته جواب گرفته یکی از اشناهام یه مشکل داشت که هیچکس درستش نتونس بکنه رفت الان دو تا بچه داره خیلی دکترای دقیقی داره حتی از خارج هم دکتر داره