2777
2789

از حالتون بگید من ک خیلی استرس دارم سزارین هستم درد کشاله ران دارم شبا خواب برام خیلی سخته پاهام درد میگیره تو خواب نفس تنگی دارم هر روز دارم حرکتای نی نی رو چک میکنم روزای سختیه🥺

یکی توی دلمه😍فرق داره با همه😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بارداری همینه دیگه... من بارداری اولم وحشتناک بود.‌‌..اصلا یه چیز عجیب غریب... دومی یه کم بهتر از اولی بود ولی خب بچه اولم با اینکه نزدیک ۳سالش بود همش باید بغلش میکردم ، بچه به بغل کلی پیاده روی میکردم ، اما هیچوقت یادم نمیاد گله‌ای کرده باشم... 

🖤

من 28,اردیبهشت چقد چاق شدی شکمت ترک برداشته اگه اره چه رنگیه ترکات

ایشالا به سلامتی ۲۰کیلو زیاد کردم ولی اصلا نشون نمیدع شکمم کوچیکه ولی وزن نی نی خوبه خداروشکر،ترک نه برنداشته

خوش به حالت من که تیر هست انقدر دارم لحظه شماری میکنم تموم بشه که حد نداره 😕😞😞

سز اختیاری هست ؟به نظرتون بعد سز میشه راحت به بچه رسیدگی کرد ؟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خب بارداری همینه دیگه... من بارداری اولم وحشتناک بود.‌‌..اصلا یه چیز عجیب غریب... دومی یه کم بهتر از ...

گله نمیکنم عزیزم همش میگم خداروشکر بخاطر نعمتش،ولی خب استرس دارم بخاطر بچم همش میگم زود بگذره بغلش کنم

خوش به حالت من که تیر هست انقدر دارم لحظه شماری میکنم تموم بشه که حد نداره 😕😞😞 سز اختیاری هست ؟ب ...

اخی عزیزم ایشالا زود میگذره روزای اخر بیشتر طول میکشه تا وسطاش،اره اختیاری ایشالا که بشه رسیدگی کرد😅

گله نمیکنم عزیزم همش میگم خداروشکر بخاطر نعمتش،ولی خب استرس دارم بخاطر بچم همش میگم زود بگذره بغلش ک ...

نه اینجوری نگو بعدا دلت واسه همین سختیاشم تنگ میشه... این چندوقتم به سلامتی میگذره و گل‌پسر سالم و نازت میاد بغلت💙

🖤

من کلا از قیافه افتادم ورم کردم شدیدا دماغم بزرگ شده از خودم بد میاد والا میکم زود بگذره بخدا از همس ...

دقیقا منم همینطور😂همش بهش میگم زشت شدم؟🥺میگه ازون حرفاااا زدیااا خیلی هم قشنگ تر شدی😂😂بد سلیقه اس دیگه

نه اینجوری نگو بعدا دلت واسه همین سختیاشم تنگ میشه... این چندوقتم به سلامتی میگذره و گل‌پسر سالم و ن ...

انشاالله عزیزم محتاج دعای شما ها هستیم ❤️