2777
2789

از خواب بیدار شدم دیدم یکیش ورم داره.یعنی مسمومیت حاملگیه؟

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪

شاید فشارت رفته بالا

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما فشارت رو بگیر و به دکترت اطلاع بده

فشارم که بالاست

چهارده رو‌ نه

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
فک نکنم  ولی من دفع پروتینم خیلی بالاس بچمم رشد نکرده چهار هفتس 😔برام دعا کنید

انشالا هیچی نیست نگران نباش عزیزم

یدونه؟ مطمئن ای اون یکی نیست؟ خطرناکه زود برو دکتر

اره فقط دست چپم

عزیزم سریع برو دکتر 

|• خداوندا شکرت که تو پروردگار منی  •| | عشق من ، بخاطر نعمت وجودت توی زندگیم خیلی از صنم سپاسگزارم که بعد از کل سختی هایی که دیدم ، مارو بهم نشون داد ، به امید اون روز که مشکلاتمون حل شن | |• میشه برام یک صلوات بفرستید ؟ ممنونم 😊 •|
شاید فشارت رفته بالا

فشارم کلا بالاست

عزیزم سریع برو دکتر 

خطرناکه؟چی میشه

فشارم کلا بالاست

برو دکتر اصلا خوب نیس

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.
فشارم که بالاست چهارده رو‌ نه

من فشارم بالا بود از دادم معلوم شد مسمومیت حاملگی هست دکتر فورا ختم بارداری داد هم برای خودم خطر داشت هم برای بچه

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
عزیزم سریع برو دکتر 

الان یه کم ورمش‌خوابیده

خطرناکه؟چی میشه

عزیزم فقط با آزمایش مشخص میشه 

ان شاءالله وه چیزی نیست 

سابقه بیماری نداشتین قبل از زایمان ؟؟

|• خداوندا شکرت که تو پروردگار منی  •| | عشق من ، بخاطر نعمت وجودت توی زندگیم خیلی از صنم سپاسگزارم که بعد از کل سختی هایی که دیدم ، مارو بهم نشون داد ، به امید اون روز که مشکلاتمون حل شن | |• میشه برام یک صلوات بفرستید ؟ ممنونم 😊 •|