2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیایید

194 بازدید | 37 پست

به نظرتون بر میگرده؟ 

با پسری یک سال و نیم که دوستم خیلی دوسم داشت این بهم ثابت شده بود از طریق مجازی با هم اشنا شدیم و بعد ی مدت کوتاه پدرم فهمید و داستان شد ولی اون نرفت و موند 

تو این یک سال خیلی اصرار کرد ببینه من و ولی هیچ وقت شرایطش و نداشتم که ببینمش گاهی غر میزد که حق داشت ..  

ادامش و تو پست بعد مینویسم طولانی نشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رابطه رو کتتش کن... یکی دوستای منم مجازی دوست شد پسر بدجور اویزونش بود... بد ی قرار دختر وابسته شد ...

من خودم با شوهرم دوست بودم الان 4ساله گذشته بهترین حساروباهم تجربه کردیم عروسیم کردیم اینا همش بیخود کار ب دوستی ک نییییی باید طرفتو بشناسی

تا پریشب که گفت دیگه خسته شدم اخرمون که معلوم نیست ن بابای من ب ازدواجمون راضیه ن بابای تو خیلی دوستت دارم ولی باید دل بکنیم میدونم نمیتونی بخاطر همین بعد از این دوست معمولی باشیم که کم کم بتونی دل بکنیم 

اون حتی میخواست بدون پدرش بیاد خاستگاری و میگفت بابامم وقتی ببینه من خوشبختم اشتی میکنه 

که یهو اینجوری گفت تا 4 صبج با هم حرف زدیم و اخرش هی اصرار کردم نخابه که عصبی شد و گوشی و قطع کرد دیگه زنگ نزدم الانم گوشیش خاموشه

کرونا گرفته بود و الان نمیدونم حالش بد شده که نتونسته گوشی و روشم کنه یا خودش نخاسته؟

من خودم با شوهرم دوست بودم الان 4ساله گذشته بهترین حساروباهم تجربه کردیم عروسیم کردیم اینا همش بیخود ...

منم خودم باهمسرم ۳سال دوست بودم الان عقد کرده ایم عزیزم...

چون اسی جان از رابطه تلفنی صحبت کرد من یاد این موضوع افتادم ک گفتم کاتش کنه

تا پریشب که گفت دیگه خسته شدم اخرمون که معلوم نیست ن بابای من ب ازدواجمون راضیه ن بابای تو خیلی دوست ...

اصلا نگران نباشید 

عطایش را ب لقایش ببخشید

هیچ خیر و منفعتی واسه ادامه رابطع نیست.. خداروشکر خودش زودتر پا پس کشید