2777
2789
عنوان

لطفا کسی ک تجربه داره بیاد کمک

237 بازدید | 39 پست

شوهرخواهرم پاییز۹۹کروتاگرفت خیلی هم ترسیده بود ولی خب شد اما متاسفانه الان یکماهه کم حرفه و الان چند روزه اصن حرف نمیزنه غذا نمیخوره تواتاق تنهامیشینه کارمون شده گریه دکتربردیم هنوز همونطوره😭😭

مشاور بیشعور ب خواهرم گف ازش طلاق بگیر 

دلم بحال شوهرخواهرم میسوزه هیچی نمیگه 😭😭😭😭 کسی رو داشتین اینطور بوده خوب شده باشه؟

این ربطی به کروناش داره به نظرت؟

مشکل مالی یا ضرری چیزی داشته جدیدا؟

با خواهرت مشکلی نداره؟مشاور وقتی باهاش حرف زد این پیشنهاد رو بخواهرت داد؟

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ربطی به کروناش داره به نظرت؟ مشکل مالی یا ضرری چیزی داشته جدیدا؟ با خواهرت مشکلی نداره؟م ...

پسرفوق العاده شادی بود ن هیچ مشکلی تدارن بعد کرونا اینحوری شد 

اره مشاور اینو گف 

اره 

یکی از اقوام همینطور شده بود

بردنش جای دعانویس گفتن طلسم شدیدی شده

طلسم رو باطل کرد زندگیشون از این رو به اون رو شد

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
میتونه از عوارض کرونا باشه منم به شددددت پرخاشگر شده بودم چند هفته بعدش خودبخود خوب شدم

این اگه زورش نکنی غذا نمیخوره ۳تا قرص بهش داد دکتر گف تا ی ماه دیگه فقط پاشو تکون میده😭😭😭 ب بچشم توجه نمیکنه 

این اگه زورش نکنی غذا نمیخوره ۳تا قرص بهش داد دکتر گف تا ی ماه دیگه فقط پاشو تکون میده😭😭😭 ب بچشم ...

اگه سابقه نداشته احتمال خیلییی زیاد از عوارض کروناس یه سرچ کن خیلی عوارض عصبی داره تحمل کنید مطمئنا بهتر میشن

این ربطی به کروناش داره به نظرت؟ مشکل مالی یا ضرری چیزی داشته جدیدا؟ با خواهرت مشکلی نداره؟م ...

چدن گف خوب نمیشه برادر شوهر خواهرمم کلی ب دکتر فحش داد ک این چ حرفیه مگه میشه تو مریضی تنهاش بزاره و طلاق بگیره  دکتر هالیش نبوده 

عزیزم اگر مطمئن هستید که مشکل دیگه ای ندارند که این رو همسرشون احتمال زیاد باید بدونن....باید با پزشک و مشاور مطمئن صحبت کنید توی اسنپ هم من دیدم مشاوره تلفنی هستش یکی دوبارم خودم زنگ زدم نتیجه بخش بود میتونید راحت تماس بگیرید خیلی خوب راهنماییتون میکنن.

سلام عموی منم اینجوری شده طفلی بچم نداره بعد اینکه کرونا گرفته دیگه اصلا حرف نمیزنه خیلی دکتر بردیم گفتن افسردگیه مدارا کنین 

بیرون رفتن تو هوای ازاد براش خیلی خوبه

به خدا ما تو هفته نوبتیش کردیم بریم پیششون که تنها نباشم شوخی میکردیم از خاطرات مسافرتامون میگفتیم فیلم عروسی هامو میزاشتیم براش اما خیلی کم تغییر کرده 

باهاش مدارا کنیین طول میکشه خوب شه مال ماالان۸ ماهه اینجوریه طفلی😪😪

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
عزیزم اگر مطمئن هستید که مشکل دیگه ای ندارند که این رو همسرشون احتمال زیاد باید بدونن....باید با پزش ...

اینا تو فامیل معروفن ب تفاهم و خوبی و خوشبخت بودنشون ولی شوهر خواهرم موقع کرونا همش ترسید بلایی سرش بیاد و زن و بچش تنهابودن انقد فکر کرد داغون کرد خودشو هر جی میکفایم باز حرص میخورد