2777
2789
عنوان

لطفا کسی ک تجربه داره بیاد کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 39 پست
عموم ۵۰ سالشه ولی اینقدر سرحال واجتمایی بود به خدا پای ثابت همه کارامون بود ولی اصلا باید ی چیزی رو۳ ...

لعنت ب کرونا و اعث و بانش برا عموتون دعامیکنم امیدوارم زودتر سلامت بشن و ب روزای شادشون برگردن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا تو فامیل معروفن ب تفاهم و خوبی و خوشبخت بودنشون ولی شوهر خواهرم موقع کرونا همش ترسید بلایی سرش ...

پس روزهای سختی رو گذروندن روی روحیه شون تاثیر خیلی بدی داشته تاجایی که ممکنه باید محیط اطرافشون رو مثبت کنید نباید حالات نگرانی رو توی اطرافیان ببینن یا با ترحم باهاشون برخورد کنید..سعی کنید معمولی رفتار کنید ولی مثبت و امید بخش...اخبار منفی نباید به گوششون برسه و خلاصه باید توی رفتار و گفتار اطرافیانشون امید به زندگی رو ببینن...اگر هم احیانا حرف از کرونا شد باید بهشون بگید که خیلی ها هستن که بیمار شدن و خوب شدن چون این یک بیمازی فراگیر بوده و احتمالا همه ما یکبار درگیرش شدیم و گاهی اصلا خبردار نشدیم که درگیر بودیم و بعدش خوب شدیم...خلاصه کلام اینکه محیط مثبت و خالی از نگرانی خیلی میتونه تاثیر گذار باشه...داخل خونه گل و گیاه بزارید و رفتار و گفتارتون رو مثبت کنید....حتما هم با یک پزشک زبده باتجربه در حوزه کرونا در ارتباط باشید....نشاالله که به حق این ماه عزیز حتما حالشون بهتر میشه...

پس روزهای سختی رو گذروندن روی روحیه شون تاثیر خیلی بدی داشته تاجایی که ممکنه باید محیط اطرافشون رو م ...

ممنونم ان شاءالله تلاشمونو میکتیم امیدمون ب خداست 

کاملا درسته من خیلی اذیت شدم عصبی میشدم بدجووووور بعدش که آرومتر میشدم تعجب میکردم چرا اینجوری شدم م ...

خداروشکر ک خوب شدین من فقط گریه میکردم بعدش میگفتن طاقت بیا خوب میشی هر روز جمله مثبت مینوشتم تودفترن تو اینه باخودم تکرار میکردم بعد مریضیم تو دوره های زندگی مثبت شرکت کردم حالم خوب شد

عزیزم منم همینطوری بودم ن ناهار میخوردم ن صبحونه ن شام هر روز ساعت ۴ بعد از ظهر میخوابیدم ببرش پیش ی ...

خداروشکر ک خوب شدید.

اینم  الان تحت نظر مشاوره خیلی بهتر شده 

این ربطی به کروناش داره به نظرت؟ مشکل مالی یا ضرری چیزی داشته جدیدا؟ با خواهرت مشکلی نداره؟م ...

ن عزیزم مشکلی ندارن جفتشون شاغلن اره مشاور بهش گف  البتع الان تحت نطر مشاوره خیلی بهتر شده گف بخاطر عوارض کروناست