2777
2789

بیاین بگین ببینم جواب ظلمی که بهشون شده رو خدا داده یا کسی که بهش زور گفته یعنی خدا حواب ظلمو زورو واقعا تو همین دنیا میده میگن دل سکستن تابان بزرگی داره کسی تا حالا دیده کسی که ظلم کنه تابان بده😔😔😔😔😔😔😔😔😔

خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن نشده فعلا ک همه دارن میشکننم

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام

بله خودم بهم زور گفتن جوری ک الان قلبم درد میگیره بعضی وقتا خودشونو ب سال نکشید مالی و جانی ضرر دیدن حالا اگه خودشون بفهمم بخاطر ظلم شوند این اتفاق افتاد

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
حالم اصلا خوب نیست😔

منمباورت میش دارم با گریه تایپ میکنم؟امشب داداشم ۱۶ سالشه لباس بچه از تو ساکم دید بهم گف نازا تو بچه دار نمیشی لباس براچی جم میکنی بچس نفهمه ولی من بد شکستم

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
بله شک نکن....منکه خیلی دیدم....ولی زمان میبره

من ۱۱ ساله منتظرم الانم باز با تمام وجودش بهم ظلم کرد زورشو به روخم کشید😭

خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده