2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مربی مهدکودک بودم .بخاطر علاقه شدید ب بجه ها کار میکردم 

بهم میگفت تو حمالی 

تو هیجی نیستی 

مربی ها دیگه میگقتن تحمل نکن بسه ترنم 

دلم برای بچه هام تنگ شده بچه های مهدکودک 

ی روزی ب خودم نمیرسیدم میگقتن خاله رژلب نزدی

موهام خیلی بلند بود باورکنید مربی ها برام بافت میکردن 

ولی موهامو قیچی کرد اون لعنتی ‌چکارکنم حالم خوب بشه 

کابوس دارم

جهان هرکس ب وسعت افکاراوست 
ما که روانشناس نیستیم .. پر واضحه روانت آسیب خورده از دست اون عوضی .. برو پیش روانشناس

خب اومدم درددلی کنم .ببخشین ناراحتتون کردم .

راحت طلاقت داد حقتو داد؟

۴تا وکیل گرفته بود چون اونوقتا خونوادم ضعیف بودن .ناچیز بود تونستم لیسانسمو بگیرم باهاش 

الان زرنگم سرحالم .فقط کابوس دارم

الان دیگه تومهد کار نمیکنی؟ به خاطر کرونا؟

ن من حسابداری خوندم ‌توی بازار ارزم .وسهام

و شیرینی درست میکنم .زرنگم موفقم خونه اینا خریدم 

اما ارامش ندارم کابوس شبا  .اره بخاطر کرونا .بچه ها خیلیییییئ دوست داشتنین ترن

فقط اینو میدونم تا ذهنت اروم نشده و ی کم بهتر نشدی هرگز ازدواج نکن چون رابطت باشوهربعدی راهم خراب میکنی ....امیدوارم خوشبخت بشی

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
ن من حسابداری خوندم ‌توی بازار ارزم .وسهام و شیرینی درست میکنم .زرنگم موفقم خونه اینا خریدم  ...

خداروشکر که ادم موفقی هستی

اگه تواناییشو داری برو‌پیش روانکاو خیلی کمک میکنه

ایشالله حال دلت خوب خوب شه و یه ادم خوب سرراهت قرار بگیره که تمام بدیهای گذشته ازذهنت محو شه

فقط اینو میدونم تا ذهنت اروم نشده و ی کم بهتر نشدی هرگز ازدواج نکن چون رابطت باشوهربعدی راهم خراب می ...

افرین من امشب بعد کابوس گفتم ن فعلا اذدواج نکنم .بزار درمان بشم .

خداروشکر که ادم موفقی هستی اگه تواناییشو داری برو‌پیش روانکاو خیلی کمک میکنه ایشالله حال دلت خوب خ ...

ی سوال .ب شوهر جدیدم اگه قسمت بشه .. بگم خوبه یا نگم ک چیا کشیدم ...

افرین من امشب بعد کابوس گفتم ن فعلا اذدواج نکنم .بزار درمان بشم .

ولی ب خودت بفهمون ک ازهر۱۰۰مرد یکیشون این مدلی دیوونس و قرارنیس همه مردها اینطورباشن تا بتونی با مردها کناربیای ....بخصوص اگه شاغلی با دنیای بیرون ازخونه با همکارهای مردت بیشتر صحبت کن ک این تابو توی ذهنت بشکنه و به ترست غلبه کنی ...

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
ولی ب خودت بفهمون ک ازهر۱۰۰مرد یکیشون این مدلی دیوونس و قرارنیس همه مردها اینطورباشن تا بتونی با مرد ...

اها.ب ترسم غلبه کنم ‌و بگم همه مث هم نیستن 

چون من کارم با ارقامه 

حسابداری شرکت هارو میکنم 

پاره وقت 

یکم بلد نیستم اینارو ..میرم مشاوره ی دونه خوب اگه کسی بلده معرفی کنه .