2777
2789
عنوان

-برادرم شهید ابراهیم هادے..:)

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 55 پست
بچه کجایی اینقدر شجایی..من کوزت هستم شیراز..مدیر عامل شستن و پختن و گردگیری و بدبختی

مشهد   مدیر عامل چه پست خوبی .     

برای قرعه کشی ام به اسمم در بیاد ی صلوات مهمونم کنین  شماره ۴۷   
یکی بیاد منوقانع کنه وقتی اماما هست چرا به شهدا توسل کرد مثل همین امام رضا (ع) خودمون یا امام زنده ح ...

خب ببین..من نمیتونم استغفرالله به اهل بیت یا امام زمان(عج)بگم برادر یا باهاشون مثل یه رفیق دردودل کنم..بله اینا هستن منم خاک پاشونم ولی نمیتونم به چشم دوست و رفیق نگاهشون کنم و صحبت با برادر شهید برام راحتتره

-اللهم صل علی محمدو آل محمد:)وعجل فرجهم دوتاصلوات مهمونم میکنین؟♡..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ببین..من نمیتونم استغفرالله به اهل بیت یا امام زمان(عج)بگم برادر یا باهاشون مثل یه رفیق دردودل کن ...

چرا نتونی وقتی نامه اعمالت هروز میخونه  خودش میدونه چکار کردی وقتی اینو بدونی کمتر گناه میکنی کردی زودتر توبه میکنی به خدا میگه منو ببخش فقط به امام نگو دیگه نمیکنم اینکار بد و خیلی چیزا دیگه کلا من شرمم میاد به غیر اونا به کسی دیگه رو بزنم لبته اول به خدا میگ بعد اینا واسطه میکنم

خب ببین..من نمیتونم استغفرالله به اهل بیت یا امام زمان(عج)بگم برادر یا باهاشون مثل یه رفیق دردودل کن ...

پرا باخدا غریبی میکنی گلم اون از رگ گردن نزدیکتر بهت ازدوست و مادر بهت مهربانتر صمیمی تره من همیشه دلم میخاد فقط با خود خدا صمصمی شم بچه بودم اینجوری بودم خیلی احساس معنوی خاصی داشتم بزرگ شدم یهو بد شدم خیلی بد شد اوضاعم خدا منو ببخشه

سلام ممنون از خبرگیریت عزیزم هنوز بیمارستاته ریه هاش هنوز خوب نشدن دعا کن دووم بیاره و حالش بهتر بشه

ایشالا بحق این شب عزیز خوب میشه درکت میکنم ب حضرت رقیه متوسل بشین بی شک جواب میگیرین پدر شوهرمنم با۹۵درصد خوب شد دکترا گفتن معجزه شده همه دکترا جوابش کرده بودن