2777
2789
عنوان

-برادرم شهید ابراهیم هادے..:)

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 55 پست
من دوس دارم خوابشونو ببینم ، اما نمیبینم 🥺

عزیزم مطمئنم بالاخره همچین سعادتی نصیبت میشه...فقط ب خودت بستگی داره✋🏼

-اللهم صل علی محمدو آل محمد:)وعجل فرجهم دوتاصلوات مهمونم میکنین؟♡..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خخخخ . نمیشه خوب  . معمولی ام . خوشگل خانوم

بچه کجایی اینقدر شجایی..من کوزت هستم شیراز..مدیر عامل شستن و پختن و گردگیری و بدبختی

ازدواج آسونه.. خوشبختی سخته🍁 شبا گریه کنم روزا بخندم،بسا دشمن نداند حال و دردم اگردشمن بداند حال و دردم،برم زیر زمین و برنگردم🍁
چجوری 🥺

کتاب سلام بر ابراهیم رو بخون..

اگه خودت ازته دل بخوای و رو رفتارت کار کنی و سعی کنی مثل شهدا باشی..شهدا خودشون بهت افتخار میدن و خوشحالت میکنن:)

نمیدونید شما‌ من‌چقدر عاشق این شهید هستم 

یکبار حاجتی داشتم خیلی ناراحت بودم قبلنا ی بار اسمشون رو شنیده بودم ولی موقع اون حاجتم براشون خیلی صلوات فرستادم حاجتمو گرفتم و شب خوابهای مبهمی هم دیدم که تو خواب میدونستم که ایشون شهید هادی هستن  مرسی دوباره یادم انداختی 

نمیدونید شما‌ من‌چقدر عاشق این شهید هستم  یکبار حاجتی داشتم خیلی ناراحت بودم قبلنا ی بار اسمشو ...

خوشحالم کردی عزیز؛چه افتخاری ک اومدن به خوابتون..التماس دعا(:

خوشحالم کردی عزیز؛چه افتخاری ک اومدن به خوابتون..التماس دعا(:

ممنون آخه سر ی جریانی دلم شکسته بود خیلی بعد خوابشو دیدم با وجود اینکه‌من زیاد آدم مذهبی نیستم اما نذر کردم براشون و صلوات فرستادم 

ممنون آخه سر ی جریانی دلم شکسته بود خیلی بعد خوابشو دیدم با وجود اینکه‌من زیاد آدم مذهبی نیستم اما ن ...

کتاب سلام بر ابراهیم رو مطالعه کردی؟!اگه نکردی بهت پیشنهاد میکنم‌‌‌...